Demet Evgar susține drepturile femeilor de pretutindeni. Ce mesaj a publicat vedeta

Publicat pe 07.03.2022 la 11:54 Actualizat pe 07.03.2022 la 12:40

Demet Evgar susține drepturile femeilor de pretutindeni. Pentru a-și arăta suportul real, a publicat un mesaj important în mediul online. Cum a apărut vedeta din “Flăcările destinului”.

Demet Evgar în rolul din serialul "Flăcările destinului". Actrița poartă părul scurt, cu breton. Are un tricou alb, cămașă albastră și o geacă kaki

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

Happy Channel

Demet Evgar este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia. De-a lungul timpului a demonstrat că poate fi atât actriță de succes, cântăreață excepțională, dar și activistă pentru drepturile în care crede. Cele mai recente fotografii din mediul online, o arată pe vedeta din “Flăcările destinului” într-un manifest aparte.

Aceasta susține drepturile femeilor de pretutindeni și pentru a-și arăta suporta real, a publicat un mesaj important pe pagina personală de socializare.

Demet Evgar susține drepturile femeilor de pretutindeni

Cu puțin timp înainte de 8 martie, Demet Evgar a postat un mesaj de susține a tuturor femeilor și a distribuit îndemnul chiar în stradă. Cu o pancartă uriașă pe care a lăsat câteva cuvinte motivaționale, actrița din “Flăcările destinului” s-a lăsat fotografiată și filmată îm dreptul unei piețe publice.

“Sunt femeie. Am drepturi egale. Sunt femeie și nu vreau să fiu ucisă. Sunt femeie și sunt conștientă de puterea mea. Mă transform și mă schimb în bine.”, a scris Demet Evgar pe o pancartă. Fanii și susținătorii vedetei din “Flăcările destinului” au aplaudat-o și au felicitat-o pentru inițiativă. De asemenea, filmulețe cu actrița au apărut imediat în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a-și arăta întreaga contribuție, Demet Evgar s-a filmat în timp ce își pregătea manifestul pentru drepturile femeilor de pretutindeni. Ulterior, momentul a fost urcat chiar de vedetă pe pagina personală de Instagram, acolo unde a scris câteva cuvinte.

“O viață trăită în prosperitate nu va putea fi posibilă decât atunci când toată lumea va avea aceleași drepturi. Puterea femeilor nu poate fi dezvăluită decât dacă acestea se ridică și vorbesc.”, a fost mesajul scris de actrița Demet Evgar pe pagina personală de Twitter.

Citește și: Cum arată Demet Evgar din “Flăcările Destinului” fără machiaj. Fanii au rămas fără cuvinte

Demet Evgar susține drepturile femeilor de pretutindeni și pentru a-și demonstra intențiile reale, aceasta a ieșit în stradă pentru a-și striga discursul. Mai mult de 5 milioane de fani i-au vizionat videoclipul postat și i-au fost alături în demersul său.

Demet Evgar și-a demonstrat calitățile vocale

Demet Evgar este una dintre cele mai complexe artiste, asta pentru că poate cu ușurință să interpreteze rolurile diferite în seriale, piese de teatru, dar și filme. De asemenea, calitățile sale vocale au fost întotdeauna arătate în mediul online, acolo unde își promovează de cele mai multe ori melodiile interpretate.

Actrița din “Flăcările destinului” și-a anunțat fanii că va continua să rămână pe scenă, însă în rolul de cântăreață, asta pentru că marea ei pasiune este muzica. Aceasta va urma să scoată un album cu influențe pop-jazz ce va conține 7 piese speciale concepute pentru o ediție de colecție. Cu peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, Demet Evgar se numără printre cele mai importante voci din Turcia la momentul actual.

Citește și: 8 lucruri pe care nu le știai despre Demet Evgar. Care sunt secretele actriței

Cu toate că fanii au așteptat nerăbdători întoarcerea acesteia pe micul ecran, iată că Demet Evgar și-a pregătit alte planuri. De la sfârșitul anului 2021, vedeta s-a aflat de cele mai multe ori în studio, acolo unde și-a pregătit cele mai inedite piese. Demet Evgar a jucat rolul lui “Cemre” în serialul “Flăcările destinului”, una dintre cele mai iubite producții turcești.

În articolul

Demet Evgar susține drepturile femeilor de pretutindeni. Ce mesaj a publicat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x