Demet Evgar urmează să devină mămică, dar pozează ca un adevărat model. Cum a apărut vedeta în mediul online

Publicat pe 05.08.2022 la 13:40 Actualizat pe 05.08.2022 la 14:17

Demet Evgar urmează să devină mămică, dar pozează ca un adevărat model. Vedeta s-a lăsat fotografiată și a postat imaginile în mediul online. Cum arată în prezent protagonista din "Flăcările Destinului".

Demet Evgar se află la volanul unei mașimi, zâmbește și ține mâna stângă pe volan

Demet Evgar în "Flăcările Destinului"

Happy Channel

Demet Evgar se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Odată cu rolul său de protagonistă din serialul “Flăcările destinului” a cucerit inimile a milioane de telespectatori din toată lumea. Cu toate că a devenit cunoscută pe micile ecrane, vedeta joacă nenumărate spectacole de teatru, specializare pe care a urmat-o încă din tinerețe. Acum urmează să aducă pe lume primul copil.

Demet Evgar urmează să devină mămică, dar pozează ca un adevărat model

Demet Evgar a devenit cunoscut publicului odată cu rolul său de protagonistă din serialul “Flăcările destinului”. Nu doar că este o actriță de succes, dar reușește de fiecare dată să-și arate talentul creativ în orice ipostază. Cântăreață, actriță și ambasadoare a drepturilor femeilor din Turcia și lumea întreagă, vedeta nu se oprește niciodată din a-și continua munca, atât pe platourile de filmare, cât și pe plan personal.

După ce și-a anunțat fanii că se căsătorește, vedeta din “Flăcările destinului” a mers mai departe și a mărturisit că murează să devină mămică pentru prima oară. Cu peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, Demet Evgar își arată în continuare creativitatea, cu toate că mai are puțin până când își va strânge în brațe primul copil. Cele mai recente ipostaze ale sale sunt demne de podiumurile de modă, astfel că vedeta a reușit încă o dată să impresioneze fanii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îmbrăcată într-un costum de baie negru și cu o pălărie cu boruri mari pe cap, așa apare Demet Evgar în cele mai recente imagini. În afară burticii care continuă să crească, nimic nu denotă faptul că faimoasa vedetă este însărcinată.

Citește și: Burak Deniz și Hande Erçel sunt din nou în atenția publicului. În ce serial au jucat cei doi împreună

“Eu și soarele și burtica”, a scris Demet Evgar în dreptul postărilor. Zeci de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate atât de colegii actori, cât și de fani. Printre artiștii care i-au apreciat fotografiile s-au numărat și Özge Özpirinççi din “Femeie în înfruntarea destinului” sau Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”.

“Ești frumoasă”, “Ești frumoasă în orice ipostază”, „Ce fotografii încântătoare, draga mea Demet”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Demet Evgar, o adevărată actriță pe micile ecrane, o viitoare mămică în viața personală

Demet Evgar a continuat să rămână în atenția publicului de când a dezvăluit faptul că va deveni mămică pentru prima oară. După finalizarea proiectului “Flăcările destinului”, vedeta a luat parte la cea de-a 41-a ediția a Istanbul Film Festival ca membru al juriului. În cadrul evenimentului, aceasta i-a aplaudat pe tinerii actori care încearcă să iasă în evidență cu ajutorului talentului și dăruirii lor și a mărturisit că astfel de evenimente au fost așteptate timp de doi ani.

Citește și: Bergüzar Korel și Halit Ergenç se iubesc ca în prima zi. Ce fotografii emoționante a postat actrița în mediul online

“A fost interesant să cunosc noi regizori, noi talente. După toaă nebunia cu pandemia, cu toții am simțit nevoia de mai mult.”, a transmis vedeta, potrivit Seriesturkish.com. Aceasta a suliniat faptul că a încercat să fie imparțială și să le ofere șanse tuturor celor care merită. De altfel, vedeta își va continua proiectele profesionale odată ce va putea din punct de vedere personal. Fanii sunt nerăbdători să-i vadă încă o dată talentul pe micile ecrane.

În articolul

Demet Evgar urmează să devină mămică, dar pozează ca un adevărat model. Cum a apărut vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x