Demet Özdemir a strălucit într-o rochie neagră cu decolteu în cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Cum arată

Publicat pe 04.09.2023 la 11:54 Actualizat pe 04.09.2023 la 13:38

Demet Özdemir a furat privirile tuturor în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, acolo unde a primit un premiu important. A purtat o rochie neagră cu crăpătură pe picior.

Demet Özdemir poartă părul coafat într-o parte

Demet Özdemir a strălucit într-o rochie neagră cu decolteu în gala Kineo din cadrul Festivalului de Film de la Veneția

Instagram

Demet Özdemir a participat la Festivalul de Film de la Veneția 2023 în cadrul galei Kinéo pentru a-și primi premiul binemeritat. Fanii i-au apreciat ținuta inedită în mediul online, acolo unde a publicat mai multe imagini.

Demet Özdemir a strălucit într-o rochie neagră cu decolteu în gala Kineo din cadrul Festivalului de Film de la Veneția

Festivalul de Film de la Veneția a readus-o pe faimoasa Demet Özdemir în ochii fanilor. Vedeta din Vis de iubire a îmbrăcat o rochie neagră cu crăpătură pe picior și a lăsat la vedere un trup impecabil și de această dată. A optat pentru o coafură simplă, cu coc. Nu au lipsit bijuteriile și mănușile lungi. De asemenea, sandalele cu toc au întregit ținuta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia cu peste 16 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 900 de fotografii și filmulețe. Cu toate că nu lăsat nicio descriere pentru internauți, pozele vorbesc cu siguranță de la sine. O adevărată divă a Turciei, așa cum a fost descrisă ani la rândul.

Citește și: Demet Özdemir a primit un premiu important în Italia pentru activitatea sa. Despre ce e vorba

“Dragă Demet, felicitări pentru Premiul Kineo ca Cea mai bună actriță Internațională. Ai cucerit cu frumusețea, cu carisma ta, dar și cu bunătatea. Te respect foarte mult și te iubesc.”, a scris un internaut în mediul online. A primit peste 10 mii de comentarii și peste 700 de mii de aprecieri. Gala Kinéo a fost concepută de Rosetta Sannelli, președintele Asociației Culturale Kinéo. A jucat rolul Sanem în serialul Vis de iubire alături de Can Yaman și a impresionat de-a lungul timpului cu tot mai multe personaje interpretate impecabil.

“Poate că vocea mea o să vi se pară ciudată. Pentru mine este prima oară când particip la un astfel de eveniment. De-a lungul carierei mei am jucat întotdeauna femei puternice și astăzi, sunt printre cele mai talentate femei, mă simt mândră. Vă mulțumesc!”, a transmis Demet Özdemir pe covorul roșu în fața jurnaliștilor, arată movieplayer.it.

Care sunt așteptările pentru cel de-al doilea sezon Numele meu este Farah

Engin Akyürek și Demet Özdemir, protagoniștii din serialul turcesc ce a reușit să cucerească publicul încă de la început, sunt așteptați cu nerăbdare pentru cel de-al doilea sezon. Povestea a fost reînnoită, iar istoria este așteptată fără doar și poate.

Citește și: Care este motivul pentru care personajul lui Engin Akyürek este atât de popular în “Numele meu este Farah”. Demet Özdemir joacă rolul de protagonistă

Se pare că actorii au început deja să citească scenariul pentru ceea ce se așteaptă în viitor. La scurtă vreme după anunțurile venite din partea producătorilor pe rețelele sociale, fanii au început să-și expună părerile personale. Unul dintre actorii care nu vor mai apărea în continuarea poveștii este Ali Sürmeli, cel care a interpretat personajul Orhan.

De asemenea, Alper Türedi și Mustafa Avkıran vor lipsi de asemenea. Cu toate acestea, Feyyaz Duman creează deja așteptări pentru cel de-al doilea sezon. A avut loc cea de-a 21-a ediția a Kineo Award Ceremony. Ceremonia a avut loc pe 2 septembrie 2023. Printre vedetele premiate s-au numărat și Julian Schnabel, Laura Morante, Oliver Stone, Mads Mikkelsen, Siena Miller și Olga Kurylenko. Până în prezent, Demet Özdemir s-a bucurat de vacanța în Grecia.

În articolul

Demet Özdemir a strălucit într-o rochie neagră cu decolteu în cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2024. Berbecii sunt sfătuiți să facă ce le place. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Elevi care se identifică drept animale şi vin îmbrăcaţi ca vulpi şi papagali la liceele din România. "Urcă în patru labe scările"
a1.ro
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
HelloTaste.ro
Pachețele de primăvară cu brânză și verdeață, în foi de plăcintă
Catine
Cannes 2024. Rochii spectaculoase care au atras toate privirile în prima zi a Festivalului de Film
useit.ro
Semafoarele cu 4 culori ar ajunge în curând pe șosea. De ce vor experții să introducă și o lumină albă
as.ro
Cristi Borcea se întoarce la “marea dragoste” după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale apei cu castraveți. Cum îți poate completa dieta
Spynews
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
DeParinti
Care este momentul în care poți pierde dopul gelatinos: de ce se elimină
MediCOOL
Metode naturale de scădere a tensiunii arteriale. Impactul stilului de viață asupra sănătății
HelloTaste
Tort spirală cu blat bicolor, cremă de mascarpone și vișine
x