Demet Özdemir din “Vis de iubire” apare pe coperta unei reviste celebre la începutul anului. Vedeta revine cu noi surprize pe plan profesional

Publicat pe 11.01.2023 la 10:29 Actualizat pe 11.01.2023 la 11:09

Demet Özdemir din “Vis de iubire” apare pe coperta unei reviste celebre la începutul anului. Vedeta revine cu noi surprize pe plan profesional.

Demet Özdemir poartă o bluză roșie cu mâneci lungi, are părul desprins și își ține mâna dreaptă spre cap

Demet Özdemir din “Vis de iubire” apare pe coperta unei reviste celebre la începutul anului

Instagram

Demet Özdemir a devenit cunoscută grație rolurilor pe care le-a interpretat la perfecție de-a lungul timpului. A jucat alături de Can Yaman în “Vis de iubire” și numele său s-a auzit ulterior în multe părți ale lumii. Și-a câștigat faima cu seria “Doğduğun Ev Kaderindir”, fiind cooptată în tot mai multe proiecte de succes.

Demet Özdemir din “Vis de iubire” apare pe coperta unei reviste celebre la începutul anului

Perioadele sale de odihnă au fost scurte, iar prezența pe micile ecrane și în mediul online a fost constantă. A strâns de-a lungul timpului peste 15 milioane de fani pe contul său personal de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 900 de fotografii și filmulețe. A devenit soția cântărețului turc Oğuzhan Koç, iar iubirea lor a fost exprimată în cele mai romantice imagini. Deși perioada sărbătorilor a ținut-o departe de platourile de filmare, vedeta este pregătită să se întoarcă cu un nou rol de excepție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Proiectele “Love tactics” și “Dünyayla Benim Aramda” i-au adus un plus de valoarea și au ținut-o pe primele locuri în cele mai importante topuri. Engin Akyürek este numele actorului cu care vedeta v-a împărți platourile de filmare în cel mai scurt timp. Adım Farah este proiectul adaptat după seria argentiniană “La muchacha que limpia”. Cu toate că o altă actriță urma să joace rolul principal, se pare că locul său a fost luat de către Demet Özdemir. Aslı Enver a aflat că este însărcinată, iar planurile sale de viitor s-au schimbat complet.

Citește și: Demet Özdemir din “Vis de iubire” apare într-o fotografie romantică alături de soțul său, Oğuzhan Koç

Cu un mesaj postat pe rețelele sociale, vedeta din “Vis de iubire” a ținut să înceapă filmările alături de colegii săi: “Fie ca drumul nostru să fie clar și plin de iubire”. Demet Özdemir a postat o fotografie alături de colegii de platou printre care și Fırat Tanış. “Adım Farah” spune povestea unei doctorițe pe nume Farah ce asistă la nedreptățile din țara în care a venit pentru a-și trata fiul bolnav. Demet Özdemir este Farah, femeia care asistă la o crimă și viața ei se schimbă după acest moment.

Până la primele secvențe în care actrița va apărea pe micile ecrane, o putem urmări în mediul online pe coperta unei reviste celebre, “In style”. Începutul de an a venit cum nu se poate mai bine pentru fosta colegă de platou a lui Can Yaman.

Demet Özdemir poate trece cu ușurință pentru dificultățile celebrității

Vedeta din “Vis de iubire” a ținut să distribuie fotografia în care apare pe coperta revistei celebre din Turcia cu mesajul: „Am avut o perioadă bună cu echipa de filmări, vă iubesc foarte mult. Bine ai venit, 2023.” Imaginile au fost realizate la munte, însă Demet Özdemir s-a declarat o adevărată iubitoare a zăpezii.

Citește și: Demet Ozdemir și-a dezvăluit pentru prima oară secretul succesului. Cum a reușit să devină una dintre cele mai iubite vedete din Turcia

“Îmi place să mă uit cum cad fulgii de zăpadă și să merg prin ea. Cred că mai degrabă m-aș uita la ea pentru că mi-e teamă să skiez. Poate cu timpul o să-mi treacă această teamă. Dacă ar fi să aleg o variantă pentru vacanță, aș alege și vara și iarna.”, a spus vedeta. Cu toate că este apreciată pretutindeni, are și momente în care se simte criticată.

“Da, am o viață obositoare. Câteodată poate să fie din cauza cererilor mele. În loc să mă odihnesc, prefer să fiu activă, să muncesc pentru că asta a fost întotdeauna visul meu. Să pierd timpul nu mă reprezintă. De aceea îmi place să mă văd cu tot felul de oameni care își fac foarte bine treaba și nu doresc să fie în lumina reflectoarelor.”, a spus vedeta.

În articolul

Demet Özdemir din “Vis de iubire” apare pe coperta unei reviste celebre la începutul anului. Vedeta revine cu noi surprize pe plan profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x