Demet Ozdemir, ieșire inopinată cu prietenele. Cum a fost surprinsă vedeta alături de cele mai apropiate persoane din viața sa

Publicat pe 13.01.2023 la 20:56 Actualizat pe 13.01.2023 la 21:19

Demet Ozdemir, vedeta turcă cunoscută pentru rolurile sale în serialele "Vis de Iubire", a fost surprinsă recent într-o ieșire inopinată cu prietenele sale cele mai apropiate. Actrița a fost văzută într-un local select petrecând timpul cu grupul ei de prietene. 

Demet Ozdemir

Instagram

Surprinși de prezența vedetei, fanii i-au tranmis o serie de mesaje copleșitoare. În ciuda faptului că Demet este o vedetă în creștere în Turcia, ea a reușit să-și păstreze viața privată destul de discretă.

Demet Ozdemir, zâmbăreață în prezența prietenelor sale. Cum s-a postat vedeta

Prin urmare, această ieșire cu prietenele sale a fost un moment rar pentru fanii ei care au apreciat-o pentru că a reușit să-și păstreze viața privată în afara reflectoarelor.

Pe lângă cariera sa de succes în televiziune și film, Demet este cunoscută pentru implicarea în celebre campanii de publicitate. Ea este, de asemenea, un membru activ al comunității caritabile și a susținut diferite cauze sociale și umanitare în ultimii ani.

Citește și: Demet Özdemir din “Vis de iubire” apare pe coperta unei reviste celebre la începutul anului. Vedeta revine cu noi surprize pe plan profesional

Prietenele sale au declarat că Demet este o persoană foarte generoasă și atentă, care întotdeauna se gândește la ceilalți și încearcă să le facă fericiți. Ea este, de asemenea, foarte dedicată carierei sale și își petrece mult timp înregistrând și filmând pentru proiectele sale.

Cu toate acestea, Demet nu uită să se bucure de viață și să petreacă timp cu prietenii ei apropiați. Această ieșire inopinată cu prietenele sale a arătat că, în ciuda statutului ei de vedetă, ea este încă o persoană normală care își apreciază relțiile și se bucură de momentele petrecute alături de cei dragi.

Citește și: Demet Özdemir a publicat primele fotografii din vacanța de iarnă. “Îmi doresc răbdare”

În articolul

Demet Ozdemir, ieșire inopinată cu prietenele. Cum a fost surprinsă vedeta alături de cele mai apropiate persoane din viața sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x