Demet Ozdemir recunoaște că a divorțat de Oğuzhan Koç. Mesajul transmis a creat un val de reacții: “Este adevărat!”

Publicat pe 13.04.2023 la 18:29 Actualizat pe 13.04.2023 la 19:56

Demet Ozdemir a recunoscut că a divorțat de Oğuzhan Koç. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii care credeau cu tărie în relația celor doi.

Demet Ozdemir și Oğuzhan Koç

Gettyimages.com

În luna august a anului 2022, Demet Ozdemir a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă, căsătorindu-se cu Oğuzhan Koç. La doar opt luni de la momentul în care cei doi și-au jurat iubire, divorțul a fost făcut public printr-un mesaj transmis de vedetă. Deși unii sceptici bănuiau că cei doi nu mai sunt în relații tocmai bune, cei doi s-au ferit să le scape orice detaliu.

De curând, actrița a confirmat că a divorțat de soțul ei, iar mesajul i-a indignat pe mulți.

Demet Ozdemir anunță divorțul de Oğuzhan Koç

Despre căsătoria dintre Demet Özdemir și Oğuzhan Koç s-a discutat mult timp, însă puțini se așteptau ca după doar opt luni de mariaj, cei doi să-și încheie socotelile. Fanii actriței au fost sceptici multă vreme cu privire la veridicitatea afirmațiilor potrivit cărora celebra actriță ar fi avut probleme cu soțul ei, Oğuzhan Koç, pentru o vreme.

Demet Özdemir a făcut următoarea declarație pe contul ei de Instagram: "Este adevărat că nu am reușit să ne gestionăm căsnicia pentru o vreme și am decis să o încheiem.

Știm că această decizie pe care am luat-o cu respect înțelegere din ambele părți va afecta și familiile, rudele noastre. Facem tot posibilul pentru a duce la bun sfârșit acest proces în cel mai delicat mod posibil, fără a-i supăra sau a-i epuiza.

Vă rugăm pe dumneavoastră, membrii presei noastre, să abordați acest proces cu aceeași sensibilitate", a transmis actrița.

Citește și: Demet Özdemir din “Vis de iubire” a publicat primele imagini din luna de miere. Unde petrece actrița alături de Oğuzhan Koç

Protagonista serialului “Vis de iubire” și-a unit destinul cu cel al artistului de origine turcă, Oğuzhan Koç în august 2022. După o relație cu năbădăi, se pare că s-a ajuns tot la divorț.

Citește și: Imagini inedite de la nunta faimoasei Demet Özdemir. Ce a postat vedeta din “Vis de iubire” în mediul online

În articolul

Demet Ozdemir recunoaște că a divorțat de Oğuzhan Koç. Mesajul transmis a creat un val de reacții: “Este adevărat!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x