Demet Özdemir calcă pe urmele lui Can Yaman și face un pas măreț în carieră. La ce proiect a participat recent în Italia

Publicat pe 09.04.2024 la 17:13 Actualizat pe 09.04.2024 la 17:32

Demet Özdemir a ales să accepte invitația unei publicații celebre. Actrița a oferit un interviu pentru revista Elle Italia.

colaj de imagini cu Demet Özdemir

Demet Özdemir a ales să accepte invitația unei publicații celebre. Actrița a oferit un interviu pentru revista Elle Italia.

Profimediaimages.ro

Demet Özdemir s-a născut cu o pasiune pentru dans, care a învățat-o încă din copilărie importanța muncii. A doua ei dragoste, cea care i-a schimbat viața (la propriu), a venit abia mai târziu: actoria. Iată ce pas important a făcut în carieră.

Demet Özdemir calcă pe urmele lui Can Yaman și face un pas măreț în carieră. La ce proiect a participat recent în Italia

Duo-ul format din Can Yaman și Demet Özdemir, care a jucat în serialul ”Erkenci Kuș” (Vis de iubire), a devenit foarte popular și îndrăgit pretutindeni.

În urma succesului înregistrat de către cei doi actori, se pare că numărul fanilor a crescut semnificativ.

Can Yaman a profitat de situație și a ales să meargă în Italia, unde a luat parte la mai multe proiecte. El a continuat să-și crească popularitatea, punând accent pe publicul din străinătate.

De cealaltă parte, Demet Özdemir a ales să nu se lanseze în mai multe proiecte în străinătate, însă pare atrasă tot de Italia. Ea a apărut pe coperta revistei Elle din această țară, fiind unul dintre pașii importanți în ceea ce privește expansiunea internațională.

Citește și: Birce Akalay iubește din nou! Cine este actorul celebru și mai tânăr cu care frumoasa brunetă are o relație

Actrița de succes, care a ajuns la un număr mare de fani odată ce producțiile sale au început să fie difuzate în Italia, a bifat o apariție importantă pe coperta revistei Elle.

Özdemir a mers luna trecută la Milano, în Italia, pentru filmări și cu această ocazie a acordat și un interviu pentru publicația italiană. ”Încerc să nu mă gândesc la sentimentul de eșec și negativitate. Gândul la cum mă pot îmbunătăți cu fiecare zi care trece mă conduce spre succes”, a zis ea.

În cadrul interviului, actrița de origine turcă a dat mai multe decizii despre stilul său și ce o ajută să intre în pielea personajelor sale.

”Costumele și machiajul joacă un rol fundamental în construcția personajelor mele. Mă adaptez nevoilor personajului în timpul procesului de creație. În ceea ce privește frumusețea și îngrijirea corpului, totuși, este esențială o rutină regulată de îngrijire a pielii cu tratamente specifice.

(...) Cât despre modă, în viața de zi cu zi am un stil casual chic: blugii, tricourile și blazerele sunt articolele esențiale pentru mine. Confortul este fundamental, mai ales în momentele de lucru pe platourile de filmare: un trening confortabil este must have.”, a afirmat Demet Özdemir.

Actrița a discutat despre fricile sale, pe care încearcă să nu se concentreze. De asemenea, ea a enumerat lucrurile care îi aduc fericire.

Citește și: Femeia cu care Özcan Deniz a fost la un pas să se căsătorească. S-au despărțit pentru că ea a refuzat să se mute în Turcia

”Până astăzi, ceea ce îmi aduce cu adevărat bucurie și fericire sunt discuțiile cu prietenii, călătoriile, cărțile, micul dejun în familie sau, uneori, doar să mă opresc și să privesc lumea.

Pe lângă dificultățile și negativitățile pe care le întâmpinăm în fiecare zi, există mult mai multe în viață pentru care să fii recunoscător și fericit: important este să te bucuri de prezent într-un mod autentic. Aceasta pentru mine este adevărata fericire.”, a mărturisit vedeta în interviul pentru Elle Italia.

În articolul

Demet Özdemir calcă pe urmele lui Can Yaman și face un pas măreț în carieră. La ce proiect a participat recent în Italia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x