Femeia cu care Özcan Deniz a fost la un pas să se căsătorească. S-au despărțit pentru că ea a refuzat să se mute în Turcia

Publicat pe 08.04.2024 la 17:38 Actualizat pe 08.04.2024 la 18:05

Özcan Deniz a avut alături multe femei frumoase, însă puțini o știu pe cea care a fost la un pas să-i devină soție, în urmă cu un deceniu.

Özcan Deniz a avut alături multe femei frumoase, însă puțini o știu pe cea care a fost la un pas să-i devină soție, în urmă cu un deceniu.

Profimediaimages.ro

Özcan Deniz are la activ două căsnicii eșuate, dar și multe relații care s-au terminat mai repede decât și-ar fi dorit cei implicați.

Citește și: Fahriye Evcen Özçivit s-a pozat în pijama, în brațele soțului Burak Özçivit. Ce detaliu nu le-a scăpat fanilor

Femeia cu care Özcan Deniz a fost la un pas să se căsătorească. S-au despărțit pentru că ea a refuzat să se mute în Turcia

Înainte de a se căsători cu Feyza Aktan, actorul și cântărețul turc Özcan Deniz a fost, de fapt, logodit cu o actriță arabă.

Este vorba despre actrița Arwa Gouda. Invitată într-o emisiune, ea a oferit mai multe detalii despre relația cu Özcan Deniz.

Dezvăluirea a creat o mare agitație în presa din Egipt, până la punctul în care numele lui Özcan Deniz a ajuns în fruntea listei de trending Google, cu peste 50 de mii de căutări.

Arwa Gouda a dezvăluit că ea și Özcan au fost asistați de un traducător pentru a comunica, căci artistul nu vorbea limba engleză, iar ea nu știa turcă.

Vedeta chiar l-a concediat pentru că i se părea că nu îi transmite suficient, deși stătea mult de vorbă cu logodnicul său.

După aceste incidente, Arwa a înlocuit traducătorul cu un dicționar engleză-turcă. De asemenea, Deniz a început să ia lecții de engleză pentru a putea comunica cu logodnica sa egipteană.

Citește și: Diletta Leotta a postat prima imagine cu chipul fetiței ei și a lui Loris Karius, iar internetul a explodat. De ce a fost pusă la zid mămica

Cum s-au cunoscut Özcan Deniz și Arwa Gouda

Arwa Gouda a spus că se afla la un hotel din Turcia, unde participa la concursul Best Model of the World, când l-a cunoscut pe Özcan Deniz. Actorul se afla acolo pentru a filma un videoclip.

Ea a continuat prin a spune că Özcan este un artist foarte talentat, că este vesel și un soț bun. Cântăreața a dezvăluit apoi că s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar ceea ce i-a ajutat a fost faptul că nu vorbeau limba celuilalt, așa că făceau un efort pentru a comunica.

Însă iubirea nu a fost suficient de mare pentru a lăsa totul de dragul lui Özcan Deniz, dar nici invers. Actrița egipteană a spus că familia, viața și cariera lui Özcan Deniz erau toate în Turcia, iar ea abia își începuse cariera în Egipt, așa că nu putea părăsi țara.

Chiar dacă lucrurile nu au mers între ei, cei doi au continuat să se susțină reciproc. În octombrie 2014, Arwa Gouda a participat la videoclipul lui Özcan Deniz, Kal De (Say Stay), sugerând că s-au văzut în acea perioadă, conform albawaba.

Citește și: Birce Akalay iubește din nou! Cine este actorul celebru și mai tânăr cu care frumoasa brunetă are o relație

În articolul

Femeia cu care Özcan Deniz a fost la un pas să se căsătorească. S-au despărțit pentru că ea a refuzat să se mute în Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tot mai multe incidente cu avioanele Boeing. Expert, despre cât de sigure sunt aeronavele 737 MAX cumpărate de TAROM
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Churros cu sos de ciocolată. Rețetă de gogoși spaniole
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
O „furtună geomagnetică severă” ar putea afecta rețelele de telefonie mobilă și Internetul. E prima dată în ultimii 20 de ani când se întâmpla așa ceva
as.ro
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
MediCOOL
Surse vegetale de calciu. Beneficiile pe care le pot aduce alimentației
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
8 sfaturi care te ajută să rămâi mai repede gravidă
MediCOOL
Alimente pentru sănătatea colonului. Cum pot sprijini funcțiile sistemului digestiv
HelloTaste
Budincă cu șuncă și legume. Rețeta simplă și rapidă
x