Dilan Çiçek Deniz a creat o legătură puternică cu ultimul personaj pe care l-a interpretat. Care este acesta

Publicat pe 09.02.2024 la 10:34 Actualizat pe 09.02.2024 la 11:18

Dilan Çiçek Deniz continuă să-și promoveze cel mai recent proiect profesional și să se bucure de admirație în rândul fanilor.

actrița poartă părul în coadă și zâmbește

Dilan Çiçek Deniz a creat o legătură puternică cu ultimul personaj pe care l-a interpretat

Getty Images

Dilan Çiçek Deniz este recunoscută pentru rolurile sale celebre pe care le-a interpretat în seriale inedite. Două dintre producții au fost difuzate și pe Happy Channel. Este vorba despre Legea familiei și Flăcările destinului, acolo unde a interpretat personaje principale.

Dilan Çiçek Deniz a creat o legătură puternică cu ultimul personaj pe care l-a interpretat

Vorbim despre Aşk Mevsimi’ (Season of Love), film produs și regizat de către Murat Şeker, cu un scenariu scris de Ali Tanrıverdi și Murat Şeker. În rolurile principale îi avem pe Dilan Çiçek Deniz și Cem Yiğit Üzümoğlu. Aceștia prezintă o poveste de dragoste care începe în Bozcaada și se continuă în Istanbul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi actori au oferit declarații recente într-un interviu pentru o revistă celebră în lume, arată seriesturkish.com. Dilan Çiçek Deniz are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt împreună cu colegii săi de platou.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz s-a bucurat de o vacanță la Londra. Cum arată ținutele pe care le-a purtat vedeta

O vedem pe vedetă îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră și într-o cămașă albă. Cizmele negre, lungi îi completează cu adevărat ținuta. Mesajul pe care l-a lăsat a venit ca direcție către filmul Aşk Mevsimi’ (Season of Love). Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu personajul său, Șirin, iar colegul său de platou și-a arătat sentimentele în legătură cu personajul Ali Yaman.

“Sunt multe modalități prin care pot să mă contectez cu personajul meu. Ca femeie care și-a început cariera foarte repede, a fost o vreme când aceasta a fost prioritară. Probabil că aș proceda exact ca ea.”, a spus vedeta. În ceea ce-l privește pe Cem Yiğit Üzümoğlu, a menționat că are foarte multe lucruri în comun cu personajul său.

“La fel ca el, am continuat să mă schimb și să cresc de-a lungul timpului. Acum încerc să iau decizii gândite și pe care să le văd în viitor.”, a menționat acesta.

Cum a răspuns Dilan Çiçek Deniz întrebărilor legate de dragoste

Chiar dacă în prezent nu se află într-o relație amoroasă, vedeta nu a fost deranjată să răspundă la întrebările legate de dragoste și relații. La fel a procedat și Cem Yiğit Üzümoğlu, colegul său de platou din filmul Aşk Mevsimi’ (Season of Love).

Citește și: Dilan Çiçek Deniz și-a dezvăluit planurile de viitor. În ce producții va putea fi urmărită actrița din “Flăcările destinului”

“În opinia mea, atunci când nu se poate întâlni eternitatea, devine iubire și atunci când se întâlnește, devine o relație.”, a spus vedeta. În ceea ce-l privește pe actorul în vârstă de 29 de ani, acesta punctează faptul că “o balanță necunoscută este întotdeauna esențială.”

Protagonista a punctat că anul 2023 a fost unul dintre cele mai dificile din viața sa. A fost nevoită să realizeze o operație la umăr și a avut nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Fırat Tanış, Duygu Sarışın, Hakan Bilgin, Ertuğrul Postoğlu, Lila Gürmen, Mert Asutay, Çiçek Dilligil, Murat Karasu și Perihan Savaş. Filmul a ajuns în cinematografele din Turcia pe 2 februarie 2024.

Dacă până acum actrița a filmat pentru producții care au fost difuzat la TV ori pe platformele de streaming, niciodată nu a încercat un proiect care să fie difuzat pe marele ecran.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a creat o legătură puternică cu ultimul personaj pe care l-a interpretat. Care este acesta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x