Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie cu spatele gol și le-a oferit un zâmbet impecabil fanilor din mediul online. Cum arată vedeta din Turcia

Publicat pe 18.01.2023 la 13:38 Actualizat pe 18.01.2023 la 14:23

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie cu spatele gol și le-a oferit un zâmbet impecabil fanilor din mediul online. Cum arată vedeta din Turcia înconjurată de stiliști.

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie cu decolteu și zâmbește

Dilan Çiçek Deniz face parte din distribuția serialului "Flăcările destinului"

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz ajunge întotdeauna să fie în atenția fanilor, atât cu viața sa privată cât și cu cea profesională. Dacă reușește să finalizeze orice proiect își propune, este discretă în ceea ce privește relațiile sale. A finalizat relația cu Thor Saevarsson, însă rămâne activă în mediul online, acolo unde continuă să posteze fotografii și filmulețe.

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului” a îmbrăcat o rochie cu spatele gol și le-a oferit un zâmbet impecabil fanilor din mediul online

Are peste 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a postat peste 500 de imagini. Nu este de mirare că se numără printre cele mai îndrăgite vedete din țara sa natală, având în vedere faptul că proiectele în care s-au implicat de-a lungul timpului au propulsat-o unde se află astăzi. A format un cuplu cu Thor Saevarsson, mai mare decât ea cu 11 ani. Cei doi au călătorit și în România, acolo unde vedeta din “Flăcările destinului” și-a dizlocat umărul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cea mai recentă dintre fotografii o arată pe vedetă într-o rochie neagră cu spatele gol, zâmbind impecabil fanilor din întreaga lume. Nu este pentru prima oară când vedeta se arată în toată splendoarea. În copilărie, Dilan Çiçek Deniz a jucat volei însă a fost nevoită să renunțe din cauza mai multor accidentări în zona umărului.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz dezvăluie momente din culise în cadrul primei piese de teatru în care joacă. Ce costume a îmbrăcat vedeta din “Flăcările destinului”

Protagonista din “Flăcările destinului” suferă de hipermobilitate încă din copilărie. Este o afecțiune ce îți face membrele să se miște incontrolabil. Ca rezultat al slabei producții de colagen, articulațiile nu mai funcționează la capacitate maximă. Cu toate că problemele sale de sănătate au împiedicat-o să performeze ca și sportivă, în cele din urmă cariera de actriță a condus-o pe cele mai înalte culmi. Este și imaginea mai multor branduri pe pagina personală de socializare. Recent, vedeta a semnat un contract pentru suma de 5.5 milioane de lire turcești.

Dilan Çiçek Deniz și Thor Saevarsson s-au despărțit

După ce a cerut-o în căsătorie pe poducl Fatih Sultan Mehmet din Istanbul și i-a oferit un inel de logodnă care a simbolizat o bună perioadă de timp dragostea lor, Thor Saevarsson s-a văzut dintr-o dată singur, fără parteneră. Dilan Çiçek Deniz a luat decizia de a se despărțit de partenerul său după o relație de mai bine de 1 an. Cei doi au amânat data nunții din cauza proiectelor profesionale, însă în cele din urmă totul a luat sfârșit.

Citește și: Care sunt actorii cu care Dilan Çiçek Deniz a avut o legătură amoroasă. Istoricul relațiilor artistei

“Nu vreau să fiu parte din proiectele ale căror număr de fani este unul discutabil. Vreau să mă implic în cele care reușesc să-mi facă inima să bată și să mă facă fericită. Până acum am ales astfel de proiecte care au reușit să mă facă să mă simt bine. De aceea, rezultatele sunt foarte bune. Vreau să mă implic în cât mai multe astfel de idei.”, a declarat vedeta. Aceasta a mărturisit că își dorește să fie fericită, indiferent de ipostază.

“Am nevoie să fiu fericită. Nu simt niciun gol înăuntru. Dacă vrei să explic, am o parte în mine pe care nimeni n-o va înțelege. Așa a fost de când am fost copil.”, a spus.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie cu spatele gol și le-a oferit un zâmbet impecabil fanilor din mediul online. Cum arată vedeta din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x