Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie scurtă cu paiete și i-a surprins pe fanii din mediul online. Cum arată vedeta

Publicat pe 15.06.2022 la 10:09 Actualizat pe 15.06.2022 la 10:56

Dilan Çiçek Deniz surprinde din nou în mediul online. Vedeta din “Flăcările destinului” a îmbrăcat o rochie scurtă ce i-a lăsat la vedere picioarele lungi. Cum arată.

Dilan Çiçek Deniz poartă o rochie închisă la culoare și are părul prins în coadă de cal și vorbește la telefon

Dilan Çiçek Deniz din “Flăcările destinului”

Happy Channel

Dilan Çiçek Deniz se numără printre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. Grație talentului său, dar și frumuseții, a reușit de fiecare dată să-și găsească un loc în industria filmelor și serialelor din Turcia. Mărturie a calităților sale stau rolurile pe care le-a obținut de-a lungul timpului.

Două dintre cele mai apreciate seriale turcești au avut-o ca protagonistă pe frumoasa Dilan Çiçek Deniz, cea care continuă să-și arate talentul și în mediul online prin intermediul campaniilor a căror figură este.

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie scurtă cu paiete

Dilan Çiçek Deniz reușește de fiecare dată să-și surprindă fanii cu apariții inedite în mediul online. După ce și-a vopsit părul blond și a postat câteva imagini pe pagina personală de Instagram în felul acesta, protagonista din “Flăcările Destinului” a mărturisit că pentru rolurile sale este dispusă să-și asume anumite riscuri. De asemenea, într-un interviu acordat recent, vedeta a mărturisit că preferă să-și schimbe stilul pentru a nu se plafona niciodată pe același stil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cea mai recentă imagine din mediul online, vedeta apare îmbrăcată într-o rochie scurtă cu paiete, specifică dansatoarelor profesioniste. De asemenea, în picioare poartă sandale cu toc înalt. Coafura este una simplă, dar de efect. Are o coadă lungă de cal, prinsă în sus. Cu 5 milioane de fani pe internet, actrița a postat până acum peste 400 de fotografii și filmulețe, atât din viața personală, cât și din cea profesională.

Citește și: Puțini știu, însă Can Yaman nu a fost crescut de părinții lui. La doar 5 ani familia lui s-a destrămat. Cine l-a avut în grijă

“Ești o prințesă în adevăratul sens al cuvântului”, „Arată ca Ariana în aceste poze”, „Ești așa de frumoasă”, „Înălțime și corp”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Ce spune Dilan Çiçek Deniz despre relațiile în era digitalizată

Frumoasa vedetă din “Legea familiei” a declarat într-un interviu recent că la momentul prezent nimeni nu-și mai găsește timp pentru sentimente, asta pentru că era digitalizată îi ține pe toți legați de ecrane, departe de lumea reală.

“Nimeni nu mai are timp pentru sensibilitate. Îmi place această frază celebră, asta pentru că am început să devenim mai puțin empatici. Atunci când încercăm să fim alături de cei din jur, parcă suntem falși, nu mai avem autenticitate. Trăim în țara unde nu mai există alte numere în afară de zero și unu. Sunt și avantaje, asta pentru că poți să vorbești cu cine îți dorești tu, indiferent la ce distanță te afli. Nu știu însă cât de bine folosim noi această putere.”, a transmis vedeta, conform Seriesturkish.com.

Dilan Çiçek Deniz mărturisește că jocurile pe calculator au ajutat-o într-o anumită măsură să-și depășească stările de anxietate, atunci când nimeni nu o înțelegea. Cu toate că nimic din ce se întâmplă în lumea virtuală nu este de fapt și în realitate, aceasta se bucură cu fiecare ocazie pe care o are de a evada în lumea necunoscută.

Citește și: Fahriye Evcen Özçivit și-a sărbătorit ziua de naștere. Ținuta pe care a purtat-o actrița a reușit să atragă toate privirile

Cât despre industria filmului, vedeta spune că odată cu platformele digitale, aceasta s-a dezvoltat enorm. Totul poate fi mult mai ușor accesat acum, decât înainte. Cu toate acestea, spune că întotdeauna trebuie păstrată o notă de sensibilitate și real.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o rochie scurtă cu paiete și i-a surprins pe fanii din mediul online. Cum arată vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x