Dilan Çiçek Deniz a revenit la tenul natural după ce a fost judecată de fani în mediul online. Cum a procedat vedeta

Publicat pe 21.03.2024 la 13:55 Actualizat pe 21.03.2024 la 14:39

Protagonista serialelor Legea familiei și Flăcările destinului a luat o decizie radicală după ce a fost judecată de fani pe rețelele sociale. Dilan Çiçek Deniz are acum un chip natural.

actrița poartă o bluză verde cu decolteu în timp ce își face o poză în oglindă

Dilan Çiçek Deniz a revenit la tenul natural după ce a fost judecată de fani în mediul online

Instagram

Dilan Çiçek Deniz este fără doar și poate una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia în acest moment. A jucat roluri de protagonistă în două seriale de excepție, difuzate și pe Happy Channel. Este vorba despre Legea familiei ( The pit) – Çukur și Flăcările destinului – Alev Alev.

Dilan Çiçek Deniz a revenit la tenul natural după ce a fost judecată de fani în mediul online

Ținta criticilor din ultimul timp din cauza schimbărillor evidente la nivelul feței, actrița din Legea familiei a demonstrat că reușește să se mențină naturală fără niciun fel de problemă. Recent s-a aflat în cadrul unui eveniment, acolo unde jurnaliștii au dorit să afle noi informații despre aceasta. Se pare că din cauza confruntărilor pe care le-a avut cu organizatorii, un valet și-a pierdut locul de muncă, arată mynet.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a început cariera de actriță în 2014 după ce a participat în cadrul concursului de frumusețe Miss Turcia. Ulterior a demonstrat că merită să rămână pe micile ecrane și a interpretat personnaje care au rămas celebre și astăzi. Pe contul personal de instagram are peste 5 milioane de prieteni virtuali, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea dovedesc faptul că actrița a renunțat la anumite modificări realizate sub bisturiu și a revenit la chipul natural.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a pierdut una dintre cele mai bune oportunități profesionale. Motivul ar fi operațiile estetice care i-au modificat aspectul fizic

“Cea mai frumoasă femeie din lume”, “Ești așa frumoasă”, “Prințesă”, “Cât de frumoasă poți să fii”, “Fața ta s-a schimbat în rău. Arătai mai bine înainte”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Într-una dintre conversațiile pe care le-a avut, a punctat faptul că și-a dorit operațiile estetice la momentul acela.

“De fapt, am început ceva fără să mă gândesc c-o să am parte de un astfel de rezultat. A trebuit să investighez mai mult și corpul meu a reacționat foarte bine. Tocmai făcusem operația pentru umăr. Apoi mi-a venit ideea să fac ceva așa, s-a întâmplat acolo. Inima mea a vrut la momentul acela, am vrut să încerc și ceea ce am făcut a fost temporar, m-am simțit confortabil.”, a povestit actrița.

Thor Saevarsson, fostul partener al faimoasei Dilan Çiçek Deniz, surprins în ipostaze tandre alături de o femeie

După ce s-au logodit și urmau să se căsătorească, îndrăgostiții au anunțat că se despart. Au petrecut o perioadă inedită împreună și au călătorit în mai multe destinații împreună. Cu toate acestea, destinul lor a fost cu totul altul. Dacă actrița din Legea familiei a încercat să formeze un cuplu cu un alt actor cunoscut, iată că fostul său partener a fost surprins alături de o altă femeie.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Despre ce e vorba și când o vom vedea pe vedetă

Cei doi au vorbit și s-au atins tandru, însă la momentul actual nu se cunoaște nicio informație despre o posibilă relație. Cei doi au plecat împreună din cadrul evenimentului. În ceea ce o privește pe Dilan Çiçek Deniz, aceasta a răspuns comentariului unei fane care s-a arătat surprinsă de aspectul său natural după ce o lungă perioadă de timp a fost judecată pentru aparițiile sale.

“S-au topit operațiile estetice? Este frumoasă din nou.”, a scris cineva. Imediat actrița a ținut să răspundă: “Le-am topit. M-am întors unde eram.”

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a revenit la tenul natural după ce a fost judecată de fani în mediul online. Cum a procedat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x