Dilan Çiçek Deniz din “Legea familiei” s-a operat. Care este motivul pentru care vedeta a ajuns pe mâna medicilor

Publicat pe 11.05.2023 la 14:35 Actualizat pe 11.05.2023 la 15:28

Dilan Çiçek Deniz a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta din "Legea familiei" s-a operat la umăr, însă a reușit să-i fie alături partenerului cu ocazia zilei sale de naștere.

Dilan Çiçek Deniz poartă o bluză cu mâneci lungi și are părul prins într-o coadă

Dilan Çiçek Deniz din “Legea familiei” s-a operat recent, însă nu a uitat să petreacă cea mai importantă zi alături de partenerul de viață

Happy Channel

La sfârșitul lunii aprilie, faimoasa Dilan Çiçek Deniz a fost nevoită să se opereze la umăr și a declarat că nu va lua parte în cadrul niciunui proiect profesional timp de o lună. Acum s-a lăsat fotografiată alături de partenerul de viață cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

Dilan Çiçek Deniz din “Legea familiei” s-a operat

Cu toate că face parte din piesa de teatru “Amadeus”, nu și-a putut onora obligațiile profesionale pentru ultimele trei sezoane, dată fiind operația în zona umărului pe care a suferit-o. Aceasta împarte rolurile principale cu Selçuk Method și Tansu Biçer. Özlem Öçalmaz va fi cea care o înlocuiește pe actrița din “Legea familiei”, aceeași care a luat o pauză pentru a deveni mămică, arată cumhuriyet.com.tr. Mert Yazıcıoğlu a împlinit recent 30 de ani și a fost sărbătorit de către prieteni și noua sa parteneră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele fotografii au ajuns în mediul online, mai precis pe pagina personală de Instagram a acestuia. Cu peste 5 milioane de fani, Dilan Çiçek Deniz este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia. A publicat până în prezent peste 500 de fotografii și filmulețe. Formează un cuplu cu fostul partener al faimoasei Afra Saraçoğlu din “Golden Boy – Dragoste rebelă”.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a călătorit în Dubai pentru o experiență inedită. Ce filmuleț a postat vedeta pe rețelele sociale

“Nu renunț la oamenii pe care îi iubesc foarte ușor, dar pot fi momente în care mă opresc din a iubi. Relațiile bilaterale sunt foarte dificile. Necesită efort, sacrificiu din ambele părți și înțelegere. Când nu văd asta din partea celuilalt, nu pot simți ceea ce sunt obligată.”, a declarat Dilan Çiçek Deniz, potrivit ensonhaber.com. Actrița spune că regretă anumite momente în care nu și-a ascultat vocea interioară, dar recunoaște că timpul poate readuce la suprafață speranțe noi.

“Am regrete din momentele în care nu mi-am ascultat vocea interioară care îmi spunea că trebuie să înfrunt totul astăzi. Timpul este magic, zboară așa cum ar trebui și în cazul meu, speranța rămâne.”, a transmis actrița.

Dilan Çiçek Deniz vorbește despre inteligența artificială în detrimentul lucrurilor naturale

Vedeta din “Legea familiei” este de părere că în prezent umanitatea trece printr-un proces al experiențelor. În opinia sa, așa cum și-a exprimat-o în cel mai recent interviu, începem să căpătăm tot mai multe modele artificiale fără niciun pic de efort.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a îmbrăcat o fustă scurtă și s-a lăsat fotografiată de profesioniști. Tatuajul similar cu al fostului său partener nu a fost lăsat la vedere

“Fiecare experiență este ca un filtru pe Instagram sau ca un video pe TikTok. Am uitat experiențele reale, efortul, forța. Cred că ăsta este cursul acestei ere. Este perioada celor care își doresc să ajungă ceva, să fie persoana care vor să fie, dar nu sunt fericiți cu ei înșiși. Este mult mai valoros să fii tu însuți și să încerci să nu te transformi în altceva.”, a spus actrița. Și-a exprimat recunoștința față de părinții care au crescut-o într-un spirit liber, fără niciun fel de constrângere.

“Chiar m-au iubit și mă iubesc. Sunt mândri de mine și eu sunt mândră de ei. M-au crescut liberă și întotdeauna mi-au hrănit sufletul. Oamenii mei ideali sunt mama și tata. Avem o relație bazată pe onestitate de când eu eram mică. Chiar dacă facem greșeli, mâinile noastre nu se despart.”, a adăugat vedeta din Turcia.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz din “Legea familiei” s-a operat. Care este motivul pentru care vedeta a ajuns pe mâna medicilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x