Dilan Çiçek Deniz a primit o invitație la Hollywood din partea lui Kevin Costner. Cei doi s-au fotografiat împreună

Publicat pe 22.05.2024 la 14:11 Actualizat pe 22.05.2024 la 14:49

Printre alte dive din Turcia care au pășit pe covorul roșu în cadrul Festivalului de film de la Cannes s-a aflat și Dilan Çiçek Deniz. Aceasta s-a lăsat fotografiată alături de Kevin Costner.

actriță zâmbește pe covorul roșu

Dilan Çiçek Deniz a primit o invitație la Hollywood din partea lui Kevin Costner

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Aceasta s-a aflat pe covorul roșu la Cannes alături de celebrități din lumea filmului. Vedeta s-a fotografiat alături de Kevin Costner. Ce i-a propus celebrul actor.

Dilan Çiçek Deniz a primit o invitație la Hollywood din partea lui Kevin Costner

Vedeta din Turcia s-a aflat pe lista de invitați alături de cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Nume importante s-au luptat pentru Palme d’Or, iar Dilan Çiçek Deniz a reușit fără doar și poate să facă furori printre invitați. Între 14 și 25 mai anul acesta, nume mari din industria filmului au călcat pe covorul roșu și s-au bucurat de cele mai intense momente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dilan Çiçek Deniz s-a aflat printre cei care au văzut premiera filmului lui Kevin Costner, Horizon: An American Saga, arată ntv.com.tr. Aceasta a purtat o rochie neagră marca Hakan Yıldırım. În acest fel, a devenit încă o dată un subiect de discuție extrem de controversat în mediul online.

Cu toate acestea, vedeta a continuat să publice nenumărate fotografii pe contul personal de socializare, acolo unde nu s-a sfiit să lase cele mai importante cadre. Printre actorii din Turcia care s-au aflat pe covorul roșu s-au numărat și Birce Akalay, Meryem Uzerli, Pınar Deniz, Mert Fırat. Hande Erçel a pășit pe covorul roșu într-o rochie de culoare roșie marca Balmain.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a revenit la tenul natural după ce a fost judecată de fani în mediul online. Cum a procedat vedeta

Pınar Deniz s-a afișat cu o ținută marca Museum Of Fine Clothing, în timp ce Meryem Uzerli a participat la premiera filmului lui Francis Ford Coppola, Megalopolis. A strălucit la propriu într-o rochie semnată Souhir El Gabsi. Actorul Mert Fırat și İdil Fırat au participat de asemenea la premiera filmului Megalopolis.

La cea de-a 77-a ediție a Festivalului de film de la Cannes, Birce Akalay a purtat o rochie marca Özgür Masur. Dilan Çiçek Deniz a jucat rolul Sena în serialul Legea familiei și a reușit să-și construiască o popularitate imensă.

Aceasta a fost invitată de către Kevin Costner la premiera filmului său care va avea loc la Hollywood. Cei doi au avut o conversație lungă, așa cum se arată în cadrul publicațiilor celebre.

Stilul pe care l-a abordat Dilan Çiçek Deniz la Cannes nu a fost apreciat de către fani

Vedeta din Flăcările destinului și Legea familiei a participat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, ediția 77. A fost invitata Pinema Film și a avut ocazia de a vedea în premieră filmul lui Kevin Costner. Îmbrăcată într-o rochie neagră de voal, transparentă în partea de sus a corpului, Dilan Çiçek Deniz a fost judecată de de către internauți.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz a fost copilot în cadrul unui campionat de raliuri din Turcia. Ce fotografii a postat actrița în mediul online

Comentariile pe care le-a primit pe contul personal de instagram s-au înmulțit imediat și faptul că aceasta s-a fotografiat alături de celebrul actor nu a contat foarte mult.

“Ce porți acolo?”, “Tu ești de origine musulmană și acest lucru este interzis”, “Este această ținută potrivită pentru corpul tău?”, „Mi-ar fi plăcut dacă nu ai fi apelat la operații estetice, ai fi fost mai frumoasă”, au fost comentariile fanilor.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a primit o invitație la Hollywood din partea lui Kevin Costner. Cei doi s-au fotografiat împreună

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 iunie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să gândească în afara cutiei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Locul de vis aflat la o oră de Bucureşti unde oamenii ştiu secretul tinereţii fără bătrâneţe. "Aurul lichid", elixirul unei vieţi lungi şi fără boală
a1.ro
Irinel Columbeanu și fiica lui, revedere emoționantă în aeroport. Irinuca s-a întors România pentru prima dată în 6 ani
HelloTaste.ro
Prăjitură la tigaie. Rețetă de desert rapid, pentru momentele dulci ale zilei
Catine
8 lecții pe care oamenii le învață prea târziu în viață, potrivit psihologilor
useit.ro
De ce devine părul verde în piscină. De vină nu e clorul, susțin experții
as.ro
„Românul ăsta mare şi prost” Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în România!
MediCOOL
Principalele cauze ale miopiei. De ce apare această afecțiune oculară
Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
DeParinti
5 aspecte de luat în considerare înainte de a cumpăra un telefon copilului
MediCOOL
Ce este o boală autoimună. Lista celor mai întâlnite
HelloTaste
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros
x