Dilan Çiçek Deniz se bucură de zile însorite în Cappadocia. Actrița a petrecut timpul la fermă

Publicat pe 04.03.2024 la 14:40 Actualizat pe 04.03.2024 la 15:17

Dilan Çiçek Deniz a publicat mai multe fotografii din Cappadocia, locație pe care a ales-o pentru relaxare. Actrița s-a bucurat de zile la fermă și a învățat tehnici de echitație.

actrița zâmbește și poartă părul prins în coadă de cal

Dilan Çiçek Deniz se bucură de zile însorite în Cappadocia

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz și-a sărbătorit ziua de naștere în cadrul unui eveniment la care a participat în Turcia. Vedeta a împlinit 29 de ani și în prezent este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara natală. În România a ajuns să fie cunoscută datorită rolurilor din Legea familiei și Flăcările destinului, ambele seriale fiind difuzate și pe Happy Channel.

Dilan Çiçek Deniz se bucură de zile însorite în Cappadocia

Surprinsă de către jurnaliști a ținut să răspundă întrebărilor și să se bucure încă o dată de atenție. A oferit detalii despre călătoria în Cappadocia și ceea ce are în planul profesional și personal pentru viitor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Prima oară am fost în Cappadocia cu familia mea. M-am întors în Istanbul în această dimineață. Acum sunt cu prietenii. Îmi doresc atât de multe lucruri pentru oamenii dragi în prezent. Nu mă întrebați ce s-a întâmplat, las asta la mine.”, a dezvăluit vedeta, arată hurriyet.com.tr. Vedeta a specificat că în prezent nu se află într-o relație, însă își dorește pe viitor să se îndrăgostească.

Citește și: Mert Yazıcıoğlu a avut parte de o întâlnire jenantă cu fostele sale iubite, Afra Saraçoğlu și Dilan Çiçek Deniz. Cei trei s-au reunit în cadrul Ayakli Gazete Awards

“Nu există nimeni în viața mea, dar vreau să mă îndrăgostesc.”, a spus vedeta. S-a despărțit de prietenul islandez Thor Saevarsson în noiembrie 2022 și de atunci a format un cuplu cu Mert Yazıcıoğlu timp de 5 luni. Pe lângă călătoria pe care a realizat-o alături de familie în Cappadocia, protagonista din Legea familiei a decis să-și surprindă fanii și să devină proprietara unui cal. Prețul pe care l-a plătit pentru frumosul exemplar variază între 5 și 10 mii de euro, arată patronlardunyasi.com. Vedeta este recunoscută pentru iubirea pe care o arată animalelor și naturii.

A ținut să-și dezvolte talentul și a învățat mai multe tehnici de echitație, pe lângă faptul că acum deține și un cal. De-a lungul timpului vedeta a fost judecată de către internauți pentru aparițiile sale în mediul online. S-a zvonit că vedeta ar fi fost supusă unor operații estetice.

Dilan Çiçek Deniz este judecată pentru aparițiile din mediul online

Vedeta a impresionat audiența cu rolul din Legea familiei, acolo unde a jucat alături de Aras Bulut İynemli. S-a iubit pentru o lungă perioadă de timp cu Thor Saeversson, însă la un moment dat cei doi au decis să meargă pe drumuri separate ale vieții.

Citește și: Dilan Çiçek Deniz surprinde cu fotografii din vacanța în Bali. Vedeta nu a șters tatuajul realizat în numele iubirii

Vedeta a fost lăudată pentru aspectul natural pe care l-a afișat recent, dat fiind faptul că a tot fost judecată în ultima vreme. Are peste 5 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până acum a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe.

Născută pe 28 februarie 1995 în Sivas, Turcia a demonstrat încă din copilărie că își dorește să-și construiască o carieră în actorie. A debutat ca și model și ulterior a publicat o carte de poezii. Printre producțiile de excepție se numără Yarim Kalan Așklar în 2020, acolo unde a împărțit platourile de filmare cu Burak Deniz. De atunc se spune că cei doi formează un cuplu. Au menționat în repetate rânduri că relația lor este de prietenie. A studiat în cadrul unei facultăți de teatru.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz se bucură de zile însorite în Cappadocia. Actrița a petrecut timpul la fermă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x