Diletta Leotta, apariție care taie răsuflarea pe teren. Ce ținută a îmbrăcat fosta iubită a lui Can Yaman și ce detalii au atras atenția

Publicat pe 01.12.2021 la 18:27 Actualizat pe 01.12.2021 la 18:39

Diletta Leotta este din nou în centrul atenției după ce și-a făcut apariția pe terenul de spor într-o ținută cu transparență. Cum arată jurnalista sportivă.

Diletta Leotta

Getty

Diletta Leotta este o femeie extrem de senzuală și fermecătoare, care știe foarte bine să-și pună atuurile în evidență.

Aceasta a postat, de curând, o fotografie de la locul său de muncă, care a lăsat la vedere mai mult decât și-a dorit. Se pare că blițul camerei de filmat nu a “ajutat-o” prea mult.

Ținuta îmbrăcată de Diletta Leotta pe terenul de sport. Transparența care “nu lasă loc imaginației”

După despărțirea de Can Yaman, jurnalista a început să se facă din ce în ce mai remarcată, deși nu a uitat niciodată să se pună în evidență cât se poate de bine, fanii au observat că de când a avut loc separarea, jurnalista lor preferată are curaj din ce în ce mai mare.

Aceasta deși s-a îmbrăcat gros și pare acoperită din cap până-n picioare, bluza are o transparență care lasă la vedere detalii picante în lumină. Admiratorii s-au putut bucura de decolteul blondei atât în mediul online, cât și pe teren, pentru cei care au avut ocazia să o vadă față în față.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Silueta ei de invidiat și ipostazele incendiare au pus pe jar imaginația urmăritorilor. Aceasta este conștientă de avantajele sale de seducție pe care care le are asupra bărbaților și nu ezită să le folosească în orice apariție, mai ales că arată incredibil de bine.

Citește și: Diletta Leotta confirmă despărțirea de Can Yaman și declară că speră la o împăcare: "M-am îndrăgostit întâmplător"

Can Yaman și Diletta Leotta ar fi anulat nunta estimată la 600.000 de euro, progaramată în anul 2022

Nu e nicio mirare că fanii au speculat săptămâni la rând că Diletta Leotta nu mai este împreună cu Can Yaman și asta pentru că cei doi nu au mai fost văzuți împreună, ba chiar au plecat în vacanțe separate, nu au mai postat poze pe social media, Can nu a participat la ziua de naștere a Dilettei iar de curând, frumasa blondă a fost la Veneția, iar Can Yaman s-a dus și el la ceva timp după ce Diletta Leotta a plecat și s-a apucat de job.

Cei doi nu și-au mai intersectat drumurile, iar potrivit publicației Albawaba.com, care citează Ziarul turc Takvim, cei doi și-ar fi anulat nunta progaramtă peste un an în valoare de 600.000 de euro.

Ziarul a declarat acumc eva timp: "Cuplul turco-italian intenționează să-și facă nunta în Sicilia, Italia, iar costul nunții ar putea ajunge aproximativ la 600.000 de euro (846.273 dolari / 5.880.289 lire turcești)", iar de curând s-a anunțat anularea evenimentului.

În februarie 2021, Ziarul turc Takvim a raportat câteva detalii despre nunta lui Can și Diletta. Locul nunții ar fi fost la Noto Bassi di Palazzo din Sicilia, pentru că a fost locul unde s-a născut și a crescut Diletta Leotta.

Nunta era planificată să aibă loc în iunie anul trecut, apoi a fost amânată până în august anul trecut. În iulie anul trecut, tatăl lui Can Yaman, Güven Yaman, a declarat că nunta este organizată până în 2022: „Primul pas a fost făcut. Inelele de logodnă erau purtate. Sper că nunta va fi anul viitor".

În articolul

Diletta Leotta, apariție care taie răsuflarea pe teren. Ce ținută a îmbrăcat fosta iubită a lui Can Yaman și ce detalii au atras atenția

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x