Dogukan Güngör se află în vacanță, însă duce dorul filmărilor pentru serialul “Șerbet de afine”. Primul sezon a luat sfârșit

Publicat pe 26.06.2023 la 12:38 Actualizat pe 26.06.2023 la 13:29

Primul sezon al serialului "Șerbet de afine" a luat sfârșit și Dogukan Güngör se află în vacanță, însă duce dorul filmărilor pentru serialul “Șerbet de afine”.

Dogukan Güngör poartă un tricou alb și geacă de piele

Dogukan Güngör se află în vacanță, însă duce dorul filmărilor pentru serialul “Șerbet de afine”

Instagram

Doğukan Güngör a reușit să câștige simpatia publicului cu rolul Fatih în serialul Șerbet de afine. A dezvoltat o nouă experiență în cariera sa și astfel a devenit cunoscut în lumea întreagă.

Dogukan Güngör se află în vacanță, însă duce dorul filmărilor pentru serialul “Șerbet de afine”

Este un actor îndrăgit al generației sale și a demonstrat că merită să se afle pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor. Personajul pe care îl interpretează în serialul Șerbet de afine, Fatih, trece printr-o căsnicie pe care familia nu o aprobă, este fiul unor părinți extrem de conservatori și ajunge într-o poveste diferită din punct de vedere cultural față de ceea ce a trăit până să-și cunoască partenera de viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru actorul Doğukan Güngör acest sezon professional a fost unul presărat cu laude și emoții, dar care i-a adus pe parcurs câștiguri majore. După finalizarea celui de-al 29-lea episod al primului sezon, acesta a plecat în vacanță, la fel ca ceilalți colegi de platou.

Citește și: Ipostază inedită cu Halil Ibrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu și Can Verel pe platourile de filmare. Cum au apărut actorii

“Cred că este responsabilitatea noastră de-a lungul unui întreg sezon, să știm cum să ducem povestea la final și să ne putem relaxa după aceea. Mă simt foarte bine în prezent.”, a declarat Acesta, potrivit seriesturkish.com. După câteva zile de relaxare în Bodrum, acesta se va reuni cu familia și ulterior va reveni pe platourile de filmare pentru cel de-al doilea sezon al serialului Șerbet de afine. Nu a uitat să menționeze faptul că duce dorul zilelor alături de colegii săi și își îndreaptă atenția către momentele în care se vor revedea.

“Mă pregătesc mental pentru următorul sezon, îmi țin mintea focusată pe afaceri. Mi-e dor să fiu acolo pe set, mi-e dor de colegii mei, mi-e dor să-mi fac treaba. Este foarte bine că avem timp să ne relaxăm pentru a ne face treaba cât mai bine cu putință.”, a punctat actorul de origine turcă.

Doğukan Güngör a trăit în viața reală povești similare cu cele din Șerbet de afine

Și-a câștigat fanii de partea sa cu rolul din Zümrüdüanka, dar proiectul care într-adevăr a reușit să-l propulseze în cele mai importante topuri este Șerbet de afine. Parteneriatul cu Sila Turkoglu de pe micile ecrane a reprezentant una dintre cele mai inteligente mișcări realizate până acum în viața sa profesională.

Citește și: Secretul frumuseții faimoasei Sıla Türkoğlu. Cum reușește vedeta să se mențină la înălțimea așteptărilor fanilor

“Cred că cel mai mare factor care a ținut să atragă publicul a fost că fiecare s-a regăsit în poveste cu propria viață. În timp ce citeam scenariul, mi-am dat seama că am experimentat câte ceva și în viața mea personală.”, a transmis actorul. Acesta susține că familia tatălui său este mult mai conservatoare, pe când cea a mamei este mai permisivă. A experimentat atât dierențe sociale cât și culturale de-a lungul timpului.

“Joc un personaj foarte interesant. Desigur că primesc reacții dintre cele mai diverse și reacții neașteptate. Ca artist sunt bucuros că se întâmplă.”, a punctat acesta. A publicat primele imagini din vacanță. Ținuta pe care o poartă este una lejeră, formată din cămașă, pantaloni scurți și ochelari de soare. Are peste 400 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram.

În articolul

Dogukan Güngör se află în vacanță, însă duce dorul filmărilor pentru serialul “Șerbet de afine”. Primul sezon a luat sfârșit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x