Osvaldo Rios, actorul din “Triumful dragostei”, se menține în formă și la 59 de ani

Publicat pe 13.08.2020 la 09:56 Actualizat pe 13.08.2020 la 10:10

https://www.instagram.com/p/CAPt1MglJFr/

Osvaldo Rios din “Triumful dragostei” interpretează în telenovelă personajul cu același nume, mai exact pe Osvaldo Sandoval.

Osvaldo Rios Alonso s-a născut pe 25 octombrie 1960, în Carolina, Puerto Rico. Acesta este un actor și cântăreț puertorican de succes. Telenovelele în care Osvaldo a fost distribuit sunt telenovele de mare impact, cu audiență în întreaga lume. Cariera sa în cinematografie a doborât recorduri și a câștigat anumite titluri de-a lungul timpului. Osvaldo Rios a fost personajul principal în producția Kassandra, producție care a fost cea mai bine vândută de până atunci. E cotat drept actorul care a jucat în telenovelele care s-au vândut în peste 100 țări, motiv pentru care a apărut în cartea recordurilor intitulată Guinness Book of World Records. Prin munca și premiile câștigate, Osvaldo a crescut considerabul locurile de muncă de la Televiziunea Mexicului. Unele dintre cele mai celebre producții în care actorul a jucat sunt: “Kassandra”, „Tres Destinos”, „La Viuda de Blanco”, „Rauzan”, „Triunfo del amor”.

Osvaldo a avut nenumărate interacțiuni cu lumea artelor, printre care se numără și muzica. Influențat de mediului înconjurător a studiat în San Juan basul și chitara. Pasiunea pentru muzică l-a îndemnat să-și formeze un grup, urmând mai apoi să descopere și talentul și plăcerea de a scrie cântece. A cântat pe scenele din Los Angeles, Miami, New York, Venezuela, Spania, Bulgaria și Puerto Rico.

În viața privată a fost căsătorit cu trei femei: actrița Sully Diaz, jurnalista Carmen Dominicci și cu actrița Geraldine Fernandez. Din aceste căsnicii au rezultat trei fii: Giuliano, Osvaldo și Alessandro.

În prezent Osvaldo Rios este un producător, muzician și actor, deținând și propriile platouri de filmare.

Despre telenovela “Triumful dragostei”

Telenovela începe arătând-o pe Victoria Sandoval (Victoria Ruffo) ca o servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), atrași, au început o relație secretă. Într-o noapte, Victoria naște copilul lui Juan Pablo. Aflând, Bernarda o alungă din casă. Cu sprijinul Antonietei Orozco (Erika Buenfil) își găsește de lucru la Rodolfo Padilla (Salvador Pineda). Victoria naște o fetiță,

Maria Desamparada Iturbide Sandoval (Maite Perroni). Victoria a fost fericită, dar fericirea ei a fost în curând întreruptă de Bernarda. Vrând să le omoare, a reușit doar să le separe pe cele două.

Anii au trecut și, Victoria a reușit să stabilească un mare imperiu de modă împreună cu prietena sa, Antonieta. Victoria s-a căsătorit cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), bărbat care îl are din altă căsătorie pe Maximilian Sandoval. Între Maria și Maxilian ia naștere o dragoste cum rar s-a mai văzut, dar există multe lucruri și secrete care le împiedică relația.

Urmărește telenovela “Triumful dragostei” , sâmbăta și duminica, de la ora 10:00 și reluarea de luni până vineri, de la 02:30 și 06:45, la Happy Channel!

Citește și: William Levy, în rolul lui Maximiliano Sandoval în telenovela “Triumful dragostei” Maite Perroni, celebra actriță, din “Triumful dragostei”

În articolul

Osvaldo Rios, actorul din “Triumful dragostei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x