Livia Brito, actrița din „Triumful dragostei”, este de fapt model

Publicat pe 19.08.2020 la 14:30 Actualizat pe 19.08.2020 la 14:40

https://www.instagram.com/liviabritopes/?hl=ro

Livia Brito Pestana s-a născut pe data de 21 iunie 1987, în Ciego de Avila, Cuba. Prima pasiune a acesteia s-a arătat față de lumea modei, fiind model pentru o agenție din Mexic. Cu toate acestea actoria i-a adus notorietate Liviei, prin rolul său din „Triunfo del amor”.

Începutul actriței în lumea artei a fost unul anevoios și plin de sacrificii. După ce părinții ei au emigrat în Mexic, unde au și deschis un restaurant cu specific cubanez, Livia Brito a fost nevoită să lucreze pe postul de chelneriță pentru a-și plăti studiile la Facultatea de Administrare a Afacerilor. Mai târziu a fost aleasă să reprezintă Mexicul într-un concursc de frumusețe. În anul 2009 a câștigat premiul pentru „Miss Photogenic”. Talentul pentru actorie nu a fost întâmplător, tatăl ei fiind unul dintre cei mai importanți actori din Cuba. Munca și talentul înăscut au propulsat-o pe tânăra actriță în echipa Televisa.

În 2012 a primit un rol secundar, rolul personajului Paloma Gonzalez, în telenovela „Abismo de pasion”, produs de Angelli Nesma Medina. În 2014 a fost distribuită în primul său rol principal, în „De Que Te Quiero, Te Quiero”. Rol care i-a adus multe contracte de solicitare pentru alte roluri principale.

Despre telenovela “Triumful dragostei”

Telenovela începe arătând-o pe Victoria Sandoval (Victoria Ruffo) ca o servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), atrași, au început o relație secretă. Într-o noapte, Victoria naște copilul lui Juan Pablo. Aflând, Bernarda o alungă din casă. Cu sprijinul Antonietei Orozco (Erika Buenfil) își găsește de lucru la Rodolfo Padilla (Salvador Pineda). Victoria naște o fetiță,

Maria Desamparada Iturbide Sandoval (Maite Perroni). Victoria a fost fericită, dar fericirea ei a fost în curând întreruptă de Bernarda. Vrând să le omoare, a reușit doar să le separe pe cele două.

Anii au trecut și, Victoria a reușit să stabilească un mare imperiu de modă împreună cu prietena sa, Antonieta. Victoria s-a căsătorit cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), bărbat care îl are din altă căsătorie pe Maximilian Sandoval. Între Maria și Maxilian ia naștere o dragoste cum rar s-a mai văzut, dar există multe lucruri și secrete care le împiedică relația.

Urmărește telenovela “Triumful dragostei” , sâmbăta și duminica, de la ora 10:00 și reluarea de luni până vineri, de la 02:30 și 06:45, la Happy Channel!

Citește și: Osvaldo Rios, actorul din “Triumful dragostei”, se menține în formă și la 59 de ani Victoria Ruffo, actrița din “Triumful dragostei” în rolul Victoriei Gutierrez de Sandoval

În articolul

Livia Brito, actrița din „Triumful dragostei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp