Dulce Maria s-a fotografiat în intimitatea dormitorului, cu părul răvășit. Fosta stea RBD, așa cum puțini au văzut-o

Publicat pe 08.01.2022 la 19:38 Actualizat pe 08.01.2022 la 19:37

Dulce Maria, artista recunoscută la nivel internațional, s-a filmat în intimitatea dormitorului așa cum puține persoane au avut ocazia să o vadă până acum. Fosta vedetă RBD este mămică acum și nu se sfiește să arate că nu mereu stă “ca scoasă din cutie”.

Dulce Maria

Getty

Vedeta a făcut de-a lungul timpului furori cu aparițiile sale și a fost una dintre cele mai recunoscute staruri pe mapamond, care a încântat inimile fanilor cu piesele trupei din care făcea parte, dar și cu rolul său din celebra telenovelă Rebelde, care făcea furori în anii 2000.

Cum arată Dulce Maria când nu intră pe mâinile stiliștilor

Alături de cele două tinere din trupa RBD, Dulce Maria aceasta a cucerit inimile în întreaga lume. Iată că timpul a trecut, iar din adolescenta rebelă, a ajuns femeie în toată regula, cu o familie minunată.

De când este mamă, vedetei nu îi este teamă să arate că are zile în care nu mereu este aranjată și că nu poate sta toată ziua pe mâinile stiliștilor ei care să o facă să strălucească. Viața de familie i-a schimbat obiceiurile și a făcut-o să treacă prin nenumărate transformări, după cum ea a povestit.

Cu una dintre postările sale de pe Instagram, Dulce Maria a surprins total comunitatea. Acesta apare cu părul răvășit, nemachiată și în haine simple. Deși are un filtru de Instagram pe chip, fanii și-au putut da seama că artista lor preferată nu este aranjată și videoclipul nu este un accident, ci așa a vrut vedeta să se filmeze în intimitatea dormitorului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Schimbarea prin care a trecut Dulce Maria este vizibilă, aceasta nu mai este roșcată, iar privirea ageră de altă dată este acum blândă și plină de compasiune.

Cântăreața în vârstă de 35 de ani are de câțiva ani o relație cu Paco Alvarez, iar din iubirea lor s-a format un copil minunat.

Citește și: Dulce Maria, detalii inedite despre relația cu Alfonso Herrera. Cei doi au format un cuplu acum mai bine de 17 ani

Dulce Maria și Paco Alvarez s-au căsătorit în anul 2019, iar anul trecut, îndrăgita actriță și-a anunțat fanii că este însărcinată. De asemenea, ea a afișat de-a lungul perioadei în care a fost însărcinată mai multe fotografii pe paginile sale de socializare adorabile, cu burtica de gravidă. Se vedea clar pe chipul său și al soțului ei că amândoi sunt în culmea fericirii.

Dulce Maria, carieră solo după destrămarea trupei Rebelde

În luna august 2008, RebeldeD a anunțat că se despart, iar Dulce Maria a continuat pe cont propriu. O lună mai târziu, Dulce a colaborat cu Anahi (fosta colegă de trupă) și cu Tiziano Ferro la melodia ”Regalo Mas Grande”, melodie ce a înregistrat succes.

Un an mai târziu, Dulce a semnat cu casa de producție ”Universal Music” pentru o carieră solo.

Citește și: Dulce Maria și Anahi, certuri în cadrul formației RBD. Care a fost motivul pentru care cele două artiste nu s-au înțeles

În articolul

Dulce Maria s-a fotografiat în intimitatea dormitorului, cu părul răvășit. Fosta stea RBD, așa cum puțini au văzut-o

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x