După seria Aile, faimoasa Serenay Sarıkaya revine cu un serial inedit. Despre ce este vorba

Publicat pe 16.02.2024 la 10:30 Actualizat pe 16.02.2024 la 10:08

Serenay Sarıkaya își surprinde fanii cu o nouă serie de succes. Vedeta revine pe platourile de filmare după succesul Aile.

actrița poartă părul prins în coc și ruj roșu

După seria Aile, faimoasa Serenay Sarıkaya revine cu un serial inedit

Profimedia Images

Faimoasa actriță Serenay Sarıkaya joacă rolul principal în seria Aile alături de îndrăgitul Kıvanç Tatlıtuğ. Anul acesta în cadrul Pantene Golden Butterfly Awards, cei doi au câștigat premiul pentru “Cel mai bun cuplu”.

După seria Aile, faimoasa Serenay Sarıkaya revine cu un serial inedit

Cei mai mulți internauți au considerat încă de la început că cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri și au mers în această direcție. Premiul celor doi venit din partea Golden Butterfly a demonstrat că acest lucru este adevărat. Serenay Sarıkaya a revenit pe micile ecrane după o lungă perioadă de absență cu seria Aile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost planificat să aibă 30 de episoade și a reușit să progreseze pas cu pas până la final. După serialul Șahmaran creat pentru una dintre platformele dihitale, faimoasa actriță a participat în cadrul seriei Kimler Geldi, Kimler Geçti care a reușit de asemenea să atragă atenția. Faimoasa actriță pe care o vedem în numele unei avocate pe nume Leyla, încearcă să treacă peste multe probleme legale. A ținut să lase în mediul online mai multe idei legate de proiectul său.

Citește și: Serialul Familia – Aile cu Serenay Sarıkaya în rol principal a devenit preferatul fanilor. Ce spun publicațiile din Turcia

Secenariul este scris de Ece Yörenç o va aduce pe vedetă într-un birou de avocatură. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Metin Akdülger, Boran Kuzum, Damla Sönmez, Zeynep Tuçe Bayat. Vorbind despre seria care va fi difuzată pe una dintre platformele de streaming, actrița a menționat următoarele:

“Kimler Geldi Kimler Geçti nu e doar o poveste de dragoste. Conține foarte multe lucruri. Este viața reală. Asta m-a atras încă de la început la Leyla. Mi-era dor de lumea lui Ece, de modul cum scrie și de lumea reală pe care o creează. Leyla, ca noi toți, învață din experiențe și spune clar ce își dorește. Dragoste, trădare, prietenie, toate la un loc...”.

Serenay Sarıkaya vorbește despre copilărie

Faimoasa vedetă care a revenit pe micile ecrane cu proiectul Aile la 9 ani de la serialul Medcezir, a vorbit cu sinceritate despre propria copilărie. A recunoscut că divorțul părinților a învățat-o mai multe lucruri de-a lungul timpului.

Recunoaște că a locuit împreună cu mătușa și mama sa pentru mai mulți ani după ce părinții săi au divorțat. Spune că este adepta cărților de psihologie și că în propria casă există această afinitate pentru acest spectru.

Citește și: Serenay Sarıkaya revine pe platourile de filmare într-o nouă producție. Despre ce este vorba

“După ce părinții mei au divorțat, am locuit cu mama și mătușa mea. Cărțile de psihologie erau citit la noi în casă și toate lucrurile erau evaluate într-o notă psihologică. Chiar și la vârsta aia aveam empatie, înțelegeam, mă exprimam corect și înțelegeam comportamentele foarte sincer și corect.”, a spus vedeta, arată seriesturkish.com.

A recunoscut că psihologia a ajutat-o atât în viața personală cât și profesională. Actrița are peste 10 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin de pe coperta unei reviste celebre din țara natală. Surprinde de fiecare dată cu ținute inedite, atât în viața profesională, cât și în viața personală. Nu este pentru prima oară când apare ca un model.

În articolul

După seria Aile, faimoasa Serenay Sarıkaya revine cu un serial inedit. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x