Eiza Gonzalez a fost fotografiată de paparazzi din toate unghiurile. Cum a fost surprinsă vedeta care nu a ezitat deloc să salute fotografii

Publicat pe 19.04.2022 la 18:32 Actualizat pe 19.04.2022 la 18:53

Eiza Gonzalez a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se afla la show-ul Jimmel Kimmel. Actrița poartă o costumație verde din cap până-n picioare și blițurile au explodat la venirea sa.

Eiza Gonzalez

Profimedia

Actrița mexicană Eiza Gonzalez și-a făcut apariția la unul dintre cele mai îndrăgite show-uri pentru a-și promova filmul abia lansat, Ambulance. Venirea sa a fost mult așteptată de fotografii profesioniști ai publicațiilor din străinătate, care nu și-au mai desprins degetele de pe aparat.

Galerie foto cu Eiza Gonzalez. Cum a fost surprinsă vedeta în cadrul show-ului Jimmel Kimmel

Mai mult, îndrăgita actriță a știut cum să facă spectacol în fața acestora și i-a salutat cu o atitudine greu de reprodus de către altcineva, dând dovadă de extrem de mult profesionalism. Cariera de actriță și totodată de model și-au pus amprenta asupra aparițiilor sale și a felului ei de a fi, lucru lesne de văzut de la distanță.

Actrița întoarce privirile tuturor celor prezenți și se face remarcată datorită frumuseții sale răpitoare și a ținutelor sale excepționale semnare de designeri celebri în lume. Costumul de un verde electrizant o pune în evidență pe celebra vedetă, care știe cum să-și poarte cu stil hainele.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Citește și: Eiza Gonzalez, îmbrăcată într-o rochie specială, împodobită cu cioburi de oglinzi. Cum arată ținuta răvășitoare

Acest surprinde cu fiecare apariție la orice eveniment monden sau de promovare și a ajuns să fie o figură extrem de iubită în rândul actorilor și a marilor vedete de la Hollywood. Nu e de mirare că a ajuns să joace în producții de succes alături de nume impresionante în industria cinematografiei.

Citește și: Eiza Gonzalez, apariție imperială la premiera filmului în care joacă, "Ambulance". Ce rochie a îmbrăcat

Eiza Gonzalez a ajuns un star încă de la o vârstă fragedă și cariera sa a luat avânt odată cu participarea sa în producții ale unor regizori uriași ai cinematografiei și alături de actori mari, ca mai apoi să fie remarcată datorită calităților sale de model.

Citește și: După schimbarea de look totală, Eiza Gonzalez a renunțat și la orice urmă de machiaj. Cum arată actrița de la Hollywood naturală

Acesta a dat dovadă de carismă în fața fotografilor de fiecare dată și a suprins cu talentul incredibil de a se deschide în fața camerei.

În articolul

Eiza Gonzalez a fost fotografiată de paparazzi din toate unghiurile. Cum a fost surprinsă vedeta care nu a ezitat deloc să salute fotografii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x