Eiza Gonzalez, actrița care a cucerit Hollywood-ul, își arată trupul în toată splendoarea, într-un costum de baie. Cum arată

Publicat pe 21.01.2022 la 17:10 Actualizat pe 21.01.2022 la 17:11

Eiza Gonzalez face parte din generația tânără de actori care a cucerit Hollywood-ul după primele apariții. Acesta a cochetat de micuță cu actoria și i-a plăcut să fie în lumina reflectoarelor, iar astăzi, la 31 de ani, culege roadele muncii sale de până acum așa cum știe mai bine - se distrează în vacanțe de vis.

Eiza Gonzalez

Getty Premium

Actrița care a jucat alături de nume grele din industria filmului se face remarcata la orice pas, ea fiind și un model bine cotat, ales de branduri care atârnă greu în industria modei. La 31 de ani se mândrește cu o carieră somptuoasă și cu un succes incredibil pe toate planurile.

Eiza Gonzalez pare o împătimită a vacanțelor de lux, nefiind prima dată când actrița publică imagini din locurile exotice în care se plimbă.

Cum arată Eiza Gonzalez în costum de baie. Actrița se bucură de razele soarelui în vacanța exotică

Acesta pare că trăiește o vacanță nesfârșită, în locuri luxuriante, și nu ezită să arate fanilor că atunci când nu e pe micile și marile ecrane profită din plin de timpul liber și de sumele câștigate din munca de actriță și model.

A lăsat podiumurile deoparte și lumina reflectoarelor pentru razele soarelui. Plimbările cu iahtul par că îi fac foarte bine, la fel și orele în șir petrecute la soare, în costum de baie. Actrița este însoțită de o altă domnișoară, alături de care a mai fost în vacanță și lângă care s-a pozat și de această dată în costum de baie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dar până să arate prietenilor virtuali imagini cu peisajele desprinse din povești, acest ași-a expus trapul fără cusur într-un costum de baie cu volănașe. Actrița și modelul investește mult în aspectul său fizic, nu este o iubitoare a operațiilor estetice, însă are câteva intervenții minore ce i-au îmblânzit trăsăturile.

În schimb, trupul perfect pare lucrat la sală și cu siguranță ține diete stricte pentru a putea arăta impecabil, mai ales că ea nu muncește doar pe platoul de filmare, ci și pe podiumuri, la prezentări de modă a unor branduri imense, recunoscute la nivel internațional.

Citește și: Eiza Gonzalez, distracție în bazinul cu delfini. Actrița internațională a făcut spectacol în costum de baie

Actrița este una dintre cele mai răvășitoare femei care au pășit vreodată pe covorul roșu, iar în prezent se bucură de succesul unei cariere impresionante pe continentul american.

Focoasa brunetă nu face ravagii doar în industria filmului, ci și în dragoste. Unii dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood au renunțat la burlăcie pentru ea. Printre cuceririle sale se numără Timothée Chalamet, Luke Bracey și Josh Duhamel.

Citește și: Eiza Gonzalez dă lecții de stil pentru toate femeile. Cum arată ținuta sa pentru sezonul rece

În articolul

Eiza Gonzalez, actrița care a cucerit Hollywood-ul, își arată trupul în toată splendoarea, într-un costum de baie. Cum arată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x