Eiza González este criticată în mediul online. Fanii spun că apelează prea des la ajutorul medicilor esteticieni

Publicat pe 19.01.2024 la 15:28 Actualizat pe 19.01.2024 la 16:17

Eiza González a participat recent în cadrul unui eveniment important marca Disney. Actrița mexicană celebră la Hollywood a fost judecată de fanii care spun că apelează prea des la operații estetice.

actriță zâmbește și poartă o rochie albastră

Eiza González este criticată în mediul online

Getty Images

Actrița de origine mexicană a participat recent în cadrul unui eveniment marca Disney, mai precis The Walt Disney Company Emmy Awards Party. A purtat o rochie albastră și a ținut să-și lase la vedere trupul perfect în fața tuturor. Câteva dintre fotografii au fost publicate și pe pagina de socializare a vedetei. Ulterior aceasta a fost criticată de internauți.

Eiza González este criticată în mediul online

Chiar dacă prietenii virtuali i-au aplaudat alegerea în ceea ce privește ținuta, au și criticat-o pentru felul în care arată în prezent. Mai precis, aceștia au punctat că vedeta apelează mult prea des la ajutorul medicilor esteticieni și nu mai poate fi recunoscută. Are peste 7 milioane de fani pe contul personal de instagram și a publicat până acum peste 60 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost comparată chiar cu Lyn May, faimoasa actriță care la un moment dat a apelat la varii operații estetice în ceea ce privește chipul său, astfel încât nu a mai fost recunoscută la un moment dat.

Citește și: Care este statusul relației dintre Eiza Gonzalez și Mario Casas. Se zvonește că cei doi s-ar fi despărțit

“E fiica lui Lyn May”, “Deja se observă că este alta”, “Sincer, Salma este mult mai frumoasă”, “E altă persoană”, “Nu mai are nimic natural”, “Cred că deja a devenit dependentă de operații estetice”, „Eu aș face la fel dacă aș avea bani”, au scris fanii din mediul online. Până în prezent, Eiza Gonzalez nu a lăsat niciun comentariu în mediul online legat de această situație. La un moment dat a specificat faptul că a învățat să treacă mai departe de criticile aduse.

“Mereu m-am simțit judecată de ochii publicului și cred că încă sunt. Oamenii au o percepție despre mine care nu este adevărată și le este foarte ușor să-mi spună lucruri care rănesc. Nu e ușor să treci prin viață și să ignori asta, trăiesc cu presiunea că nu trebuie să mă afecteze.”, a spus aceasta.

Se zvonește că Eiza González s-ar fi despărțit de Mario Casas

O altă idee apărută în mediul online spune că faimoasa vedetă s-ar fi despărțit de partenerul său actual, Mario Casas. Cei doi au început o relație oficială la finalul anului 2023. În mediul online, se pare că vedeta ar fi încetat să mai fie prietena virtuală a celui care nu de mult ar fi făcut-o fericită.

Citește și: Eiza Gonzalez a renunțat la rețelele de socializare. Mama ei a dezvăluit motivul acestei decizii radicale

Până în prezent există doar speculații pe marginea acestei idei și nici oficial. Fanii speră totuși ca dragostea lor să meargă mai departe. În ceea ce privește rolul din 3 body problem, aceasta a menționat că nu ar fi avut cum să refuze o astfel de ofertă.

“După ce m-am educat puțin în această privință, am citit scenariile și cartea, nu aveam cum să refuz acest show. Nu am mai văzut niciunul așa. Nu există niciun show sau film la care să fac referire, ar trebui să explic din șapte tipuri diferite pentru a explica show-ul nostru. Pentru mine a depășit orice așteptare.”, a spus vedeta. S-a arătat extrem de mulțumită pentru oportunitatea care i s-a oferit și spune că acest lucru o ajută în cariera de actriță.

În articolul

Eiza González este criticată în mediul online. Fanii spun că apelează prea des la ajutorul medicilor esteticieni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x