Elizabeth Álvarez îi ia apărarea lui Jorge Salinas. Actorul a fost criticat pentru aspectul său fizic

Publicat pe 18.11.2023 la 18:56 Actualizat pe 18.11.2023 la 18:40

În cele mai recente apariții ale sale în lumina reflectoarelor, Jorge Salinas arată într-o formă fizică de invidiat. Cu toate acestea, a fost judecat de către internauți.

Jorge Salinas poartă o geacă neagră și stă lângă Elizabeth Alvarez

Elizabeth Álvarez îi ia apărarea lui Jorge Salinas

Profimedia Images

De ceva timp încoace, Jorge Salinas a reușit să atragă atenția internauților. În ultimele sale apariții publice se vede complet schimbat. Pentru aspectul său fizic a fost criticat.

Elizabeth Álvarez îi ia apărarea lui Jorge Salinas

Totul a început la petrecerea cu ocazia zilei de naștere a soției sale, Elizabeth Álvarez. Aceasta a publicat pe contul de socializare o imagine în care actorul este îmbrăcat într-o cămașă bleu, tip Barbie. Aceasta a fost tema pe care vedeta și-a ales-o cu ocazia împlinirii a 46 de ani. Cei doi apar unul lângă celălalt, mai zâmbitori ca niciodată. De asemenea, nu au putut să lipsească cei doi copii ai cuplului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În fața acestei noi schimbări, internauții au reacționat cu ajutorul comentariilor. Aceștia au spus că actorul lor preferat este “obosit”. Cu toate acestea, soția sa a decis să lămurească situația, asta după ce mai mulți fani s-au îngrijorat cu privire la starea de sănătate a lui Jorge Salinas.

Citește și: Elizabeth Álvarez își apără căsnicia în ciuda zvonurilor legate de divorț. Ce spune despre Jorge Salinas

“Ce părere pot să am? Cred că frumusețea este a celui care știe să o privească. Eu îl iubesc pe soțul meu. Mi se pare foarte frumos. Mi se pare un actor incredibil. Mi se pare unul dintre cei mai buni actori ai acestei țări. Dacă este frumos sau nu, fiecare să decidă.”, a declarat Elizabeth Álvarez, arată tvnotas.com.mx.

Cei doi vor împlini 12 ani de căsnicie, iar în fiecare an îndrăgostiții s-au obișnuit să călătorească pentru a celebra momentele adunate în decursul timpului. În 2023, din cauza proiectelor profesionale nu vor putea să respecte tradiția.

“Mereu călătorim în perioada asta fără copii, să vedem anul ăsta ce se poate. Poate că înainte de a începe noile filmări vom călători. Anul ăsta vom cina acasă sau vom ieși la cină, dar încercăm să ne unim forțele cu cei dragi.”, a mai spus vedeta de telenovele.

Schimbarea actorului Jorge Salinas, un motiv de neliniște pentru fani

Actorul în vârstă de 55 ani ani și-a menținut de-a lungul timpului o greutate ideală și a fost lăudat pentru munca fizică depusă. De asemenea, numele său a fost alăturat unor persoane cu care s-a vehiculat că ar fi format un cuplu, cu toate că era deja într-o relație.

Citește și: Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas s-au transformat în Barbie și Ken. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere

Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele la momentul actual. Are peste 500 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este alături de familie.

“Mă bucur mult de aceste momente de neuitat.”, a declarat actorul celebru. Eduardo Santamarina a fost cel care i-a apreciat postarea, printre alți 3 mii de internauți. În cadrul petrecerii soției sale s-a transformat într-un Ken în mărime naturală. A îmbrăcat pantaloni albi de in și o cămașă albastră cu imprimeu alb. Elizabeth Álvarez s-a transformat pentru o zi în Barbie, astfel că a îmbrăcat o rochie roz fără mâneci și a ținut să aibă o coafură lejeră, cu părul desprins. Cei doi sunt căsătoriți din 2011 și au împreună doi copii, León Salinas Álvarez și Máxima Salinas Álvarez.

În articolul

Elizabeth Álvarez îi ia apărarea lui Jorge Salinas. Actorul a fost criticat pentru aspectul său fizic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x