Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas s-au transformat în Barbie și Ken. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere

Publicat pe 05.09.2023 la 14:10 Actualizat pe 05.09.2023 la 15:13

Elizabeth Álvarez și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere tematică. S-a transformat în Barbie, iar Jorge Salinas s-a deghizat în Ken. Cum a arătat totul pentru o zi.

Elizabeth Álvarez poartă o rochie albastră fără decolteu și Jorge Salinas poartă un sacou negru și o cămașă albă

Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas în cadrul Global Gift Gala 30 ian. 2014, Mexic

Getty Images

Actrița din Nadie como tu și-a sărbătorit cea de-a 46-a zi de naștere cu o petrecere spectaculoasă. A făcut publice mai multe fotografii din cadrul evenimentului pe pagina personală de Instagram.

Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas s-au transformat în Barbie și Ken

Vedeta s-a reîntors pe platourile de filmare cu un rol în telenovela Nadie como tu, acolo unde a interpretat rolul ‘Begoña’. Personajele sale au creat de-a lungul timpului reacții pozitive și acum chiar și la 46 de ani a reușit să apară de nerecunoscut alături de Jorge Salinas în cadrul petrecerii pe care a organizat-o cu ocazia zilei sale de naștere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elizabeth Álvarez a profitat de această ocazie pentru a celebra alături de cele mai dragi persoane. A organizat totul în stilul Barbie, iar Jorge Salinas s-a transformat în Ken.

“Azi împlinesc 46 de ani! Ce fericire mare! Trăiesc într-o recunoștință totală. Am cea mai mare recunoștință pentru copiii mei, sunt căsătorită cu dragostea vieții mele, am cea mai frumoasă familie, sora mea, nepoții și părinții sănătoși, mulțumită lui Dumnezeu. Îmi dedic viața lucrului pe care l-am visat întotdeauna și am dragostea publicului.”, a declarat Elizabeth Álvarez.

Citește și: Elizabeth Álvarez își apără căsnicia în ciuda zvonurilor legate de divorț. Ce spune despre Jorge Salinas

Actrița a lăsat fără doar și poate mesajul că soțul său a devenit pentru o zi Ken, în timp ce ea a fost Barbie. În ciuda zvonurilor legate de separare, marele actor s-a arătat foarte zâmbitor. Cât despre Elizabeth Álvarez, aceasta a devenit în timp o adevărată atracție în mediul online. Are peste 900 de mii de prieteni virtuali și peste 400 de fotografii și filmulețe publicate.

“Familie mea, cum ne-am distrat. Jorge Salinas, Máxima, León formează o super echipă. Vă iubesc. Mi-am celebrat ziua de naștere cu o petrecere Barbie.”, a precizat vedeta pe rețelele sociale. La șapte ani, copiii vedetei au crescut enorm. Reacțiile în fața imaginilor nu au întârziat să apară. Printre faimoșii care au decis să lase comentarii și aprecieri s-au numărat Irina Baeva, Alexis Ayala, Ariadne Díaz, Ana Brenda Contreras, Marcus Ornellas, Tania Rincón, Erika Buenfil și Susy Lu.

Mesajele pe care Elizabeth Álvarez le-a primit din partea internauților

Fanii actriței i-au lăudat familia frumoasă și au lăsat mii de comentarii pe pagina sa de Instagram. Cei mai mulți au arătat apreciere și pentru Jorge Salinas.

Citește și: Elizabeth Álvarez lămurește cearta pe care a avut-o cu Jorge Salinas în public. Care este adevărul

“Frumoasă Barbie”, “Spectaculoasă”, “Îți stă foarte bine ca Barbie”, “Ce frumoasă”, “Ce frumoși sunteți tu și Jorge”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Cei mai mulți au observat faptul că actorul a slăbit enorm pentru a juca un rol în telenovela “Perdona nuestros pecados”.

“Nu știu, minim 10 kg. Nimic, nu e o rețetă, trebuie doar să fac exerciții fizice, să fiu cât mai sănătos posibil și e ok. Vă spun, cereți ajutor dacă se poate. Vă va ajuta să slăbiți mai repede.”, a precizat acesta. Jorge Salinas a ajuns să ocupe primele pagini ale publicațiilor de scandal după ce s-a zvonit că ar fi înșelat-o pe faimoasa soție. Cu fiecare ocazie, Elizabeth Álvarez a negat toate aceste zvonuri. A dezvăluit că pe plan personal se dedică în totalitate copiilor săi.

În articolul

Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas s-au transformat în Barbie și Ken. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x