Elizabeth Álvarez reapare în mediul online și elimină zvonurile legate de infidelitatea lui Jorge Salinas. Ce imagine a postat vedeta

Publicat pe 15.02.2023 la 14:11 Actualizat pe 15.02.2023 la 14:31

Elizabeth Álvarez reapare în mediul online și elimină zvonurile legate de infidelitatea lui Jorge Salinas. Ce imagine a postat vedeta.

Elizabeth Álvarez poartă o rochie neagră cu decolteu și stă lângă Jorge Salinas

Elizabeth Álvarez reapare în mediul online și elimină zvonurile legate de infidelitatea lui Jorge Salinas

Profimedia Images

Tot mai multe vedete și-au declarat iubirea chiar de Ziua Îndrăgostiților. Printre acestea s-au numărat și faimoșii actori de telenovele, Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas. Cei doi au fost ținta atacurilor legate de infidelitate, însă cu această ocazie au avut șansa de a lămuri orice problemă.

Elizabeth Álvarez reapare în mediul online și elimină zvonurile legate de infidelitatea lui Jorge Salinas

Actrița de origine mexicană a profitat de ocazia sărbătorii Sfântului Valentin pentru a-i dedica un mesaj romantic soțului său, însoțit de o fotografie emoționantă. Cu ceva timp în urmă s-a vehiculat faptul că cei doi întâmpină o criză în căsnicie, dată fiind presupusa infidelitate a marelui actor. Au apărut fotografii cum că acesta ar fi sărutat-o pe doctorița sa, Anna Paula Guerrero.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elizabeth Álvarez a fost cea care a oprit toate speculațiile, dată fiind fotografia pe care a urcat pe pagina personală de Instagram. Actrița în vârstă de 45 de ani a decis să celebreze Ziua Îndrăgostiților într-un fel cu totul special. A lipsit timp de mai multe săptămâni de pe rețelele sociale, însă întoarcerea sa a generat doar bucurie.

Citește și: Jorge Salinas spulberă zvonurile legate de presupusa infidelitate. Ce a declarat actorul

“Dragoste”, a scris vedeta în dreptul imagini alb-negru în care apare îmbrăcată într-o rochie lungă, alături de Jorge Salinas ce o sărută romantic pe obraz. Actorul i-a răspuns imediat și ulterior sute de comentarii au venit din partea fanilor.

“În ciuda tuturor este iubirea noastră, îți mulțumesc pentru că ești”, a scris Jorge Salinas ca răspuns la mesajul soției sale. Este prima apariție a faimoasei vedete din momentul în care a început polemica legată de infidelitate. La începutul anului, Tvynovelas a publicat mai multe imagini în care apare actorul alături de o altă femeie pe care o sărută. La câteva zile după apariția acestora, actorul a dezmințit orice legătură în acest sens.

“Vreau să fie foarte clar, eu nu am avut și nici nu am o legătură în afara căsniciei. Nu am și nu am avut niciodată.”, au fost cuvintele lui Jorge Salinas în fața presei.

Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas formează cel mai îndrăgit cuplu din lumea telenovelelor

Anna Paula Guerrero, femeia cu care se presupune că Jorge Salinas ar fi înșelat-o pe Elizabeth Álvarez a oferit și ea câteva declarații.

“Da, țin minte că mi s-a părut că s-a apropiat de mine, dar a fost într-un mod amuzant. Am primit un sărut și m-am simțit puțin scoasă din context.”, a declarat aceasta. Elizabeth Álvarez nu a oferit niciun răspuns în fața acestor cuvinte.

Citește și: Jorge Salinas și Elizabeth Alvarez au postat o fotografie de familie realizată de profesioniști. Cum întâmpină actorii sărbătorile de iarnă alături de cei doi copii

“Continui să trăiesc în casa mea, continui să trăiesc cu familia mea.”, a mai spus Jorge Salinas. Deși Anna Paula Guerrero a negat orice relație cu actor, a mărturisit că au fost ocazii în care acesta ar fi cochetat cu ea. Pentru Ziua Îndrăgostiților, Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas s-au bucurat de o cină în familie, însoțiți de gemenii Máxima și León. Potrivit celor mai noi informații, aceștia au realizat fotografii alături de fani și s-au arătat foarte fericiți.

“După cum se vede, continuă să formeze o familie fericită.”, s-a arătat în emisiunea “el gordo y la flaca”.

În articolul

Elizabeth Álvarez reapare în mediul online și elimină zvonurile legate de infidelitatea lui Jorge Salinas. Ce imagine a postat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x