Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas au fost surprinși certându-se într-un restaurant. Actrița a plecat din locația în care se afla alături de soțul său

Publicat pe 19.07.2023 la 10:43 Actualizat pe 19.07.2023 la 11:28

Jorge Salinas nu doar că ar avea o criză în căsnicia sa, ci și alături de membrii presei. Recent a avut parte de o ceartă cu un reporter.

Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas stau unul lângă celălalt și zâmbesc

Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas au fost surprinși certându-se într-un restaurant

Profimedia Images

Viața actorului Jorge Salinas pare a fi înconjurată de tot mai multe polemici în ultimul timp. De când s-a descoperit că ar avea o relație în afara căsniciei cu nutriționista sa, până la o ceartă cu un reporter și acum discuția aprinsă cu soția Elizabeth Álvarez.

Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas au fost surprinși certându-se într-un restaurant

Nu de mult, s-a zvonit că relația și căsnicia lui Jorge Salinas se află în pericol. De altfel, cele mai recente imagini vorbesc de la sine. Se pare că cei doi ar fi aproape de un divorț. Imaginile compromițătoare au ajuns în mediul online și au surprins fanii care credeau că dragostea lor va merge până la capăt. În timp ce se aflau într-un restaurant, au început să se certe, iar actrița a părăsit locația.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, Jorge Salinas a fost văzut singur într-un centru comercial, părând să aștepte pe cineva. După ce a văzut că a rămas singur în restaurnt, actorul a plecat și el. Nu au reacționat până acum față de imaginile publicate în mediul online, însă cei mai mulți cred că este vorba despre o posibilă despărțire.

Citește și: Jorge Salinas a avut o ieșire agresivă în fața unui reporter și fanii l-au criticat. Despre ce este vorba

De la presupusa infidelitate, Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas au negat că ar trece printr-o criză a căsniciei. La șase luni de la eveniment, se spune că actrița nu și-ar mai suporta partenerul. După ce s-a observat că acesta și-ar săruta nutriționista, pe Anna Paula Guerrero, totul a luat o nouă întorsătură în viața sa. În videoclipul publicat pe internet se poate observa actrița foarte gânditoare, cu o privire pierdută, pe când soțul său doar mânca și o ignora.

Dintr-o dată, se vede cum Jorge Salinas începe să vorbească și gesticulează cu mâna, în timp ce Elizabeth Álvarez vede acest lucru ca pe ceva deranjant. Într-un alt videoclip, se poate observa cum actorul așteaptă pe cineva într-un centru comercial, asta după ce s-a certat cu soția sa.

Jorge Salinas a ținut să clarifice cearta pe care a avut-o cu unul dintre reporteri

Actorul a ținut să aibă o întâlnire cu reporterii pentru a explica cearta pe care a avut-o cu unul dintre colegii lor. După ce a reclamat jurnalistul pentru lipsă de respect în ceea ce privește spațiul personal, Jorge Salinas a ținut să clarifice situația.

Citește și: Elizabeth Álvarez reapare în mediul online și elimină zvonurile legate de infidelitatea lui Jorge Salinas. Ce imagine a postat vedeta

“Nu are sens să vorbesc despre o persoană pe care n-am văzut-o niciodată în viața mea, știu cine sunt, știu de unde vine, și fac pentru a provoca. Pe mine m-au luat de jos, eu n-o să reacționez ca și colegii mei, dar nici n-o să permit să-mi depășească limitele personale.”, a declarat actorul, potrivit es-us.vida-estilo.yahoo.com.

Anterior, Jorge Salinas nu a avut nicio reținere în a-și exprima părerea despre evenimentul care a avut loc pe covorul roșu, acolo unde a fost deranjat de prezența reporterului.

“Eu știu foarte clar, presa înseamnă un lucru, jurnaliștii un lucru, și bârfitorii, mucoșii, muritorii de foame, sunt altceva. Cei care vor să provoace și să aducă în față astfel de lucru, sunt altceva. Eu nu am nicio problemă cu presa, doar am transmis ideea de a nu mă atinge.”, a spus actorul.

În articolul

Elizabeth Álvarez și Jorge Salinas au fost surprinși certându-se într-un restaurant. Actrița a plecat din locația în care se afla alături de soțul său

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x