Jorge Salinas a avut o ieșire agresivă în fața unui reporter și fanii l-au criticat. Despre ce este vorba

Publicat pe 17.07.2023 la 17:25 Actualizat pe 17.07.2023 la 18:16

Jorge Salinas este din nou în centrul atenției, de data aceasta fiind vorba despre agresivitate față de un jurnalist. Ce s-a întâmplat.

Jorge Salinas poartă o cămașă roz și un sacou cu imprimeu

Jorge Salinas a avut o ieșire agresivă în fața unui reporter și fanii l-au criticat

Getty Images

Jorge Salinas a avut o altercație cu un reporter chiar pe covorul roșu. Fanii din mediul online l-au criticat pe actor, spunând că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Jorge Salinas a avut o ieșire agresivă față de un reporter și fanii l-au criticat

Prezent pe covorul roșu alături de colegii săi, Jorge Salinas a avut o ieșire necontrolată față de un report care a încercat să se apropie de el cu microfonul. În acel moment, actorul s-a certat cu jurnalistul, adresându-i cuvinte dure.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Împreună cu Ivonne Montero, Pablo Montero, Victoria Ruffo și alții, Jorge Salinas s-a aflat în cadrul unui eveniment ce ține să marcheze 100 de reprezentații ale operei de teatru “Los amantes perfectos” în cadrul Teatro del Parque Interlomas. Totul s-a petrecut atunci când artiștii ofereau interviuri celor din presă. Ulterior, actorul a decis să se retragă de pe cvorul roșu, ignorând grupul de jurnaliști. În imaginile publicat pe internet se observă o mână care îl îndeamnă pe Jorge Salinas să revină în fața presei pentru a oferi declarații.

Citește și: Jorge Salinas spulberă zvonurile legate de presupusa infidelitate. Ce a declarat actorul

“Să nu îndrăznești să mă mai atingi.”, i-a transmis actorul reporterului. Utilizatorii din mediul online l-au criticat pe Jorge Salinas pentru atitudinea sa și imediat l-au auzit de faptul că se află într-o stare avansată de ebrietate.

“Era într-o stare de ebrietate și n-a vrut să-l atingă, dar el a putut să o atingă pe Ivonne Montero.”, „Ce rău se vede această atitudine.”, “Ignorați-l, nici nu mai este faimos. Voi îi creșteți egoul, deja i se termină cariera.”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. La scurtă vreme de la incident, Jorge Salinas a ieșit înainte fanilor și a oferit câteva declarații pentru a-și lăsa imaginea nepătată. A rupt tăcerea și a menționat că de-a lungul carierei sale a avut parte de mai multe atacuri din fața presei.

Jorge Salinas se apără la scurtă vreme după scandalul de pe covorul roșu

Actorul a decis să-și spună părerea fermă despre ceea ce s-a petrecut cu adevărat și ce părere are despre membrii presei în general.

Citește și: Jorge Salinas își continuă planurile profesionale. Vedeta a revenit pe rețelele sociale

“Nu are sens să vorbesc despre acel tip, nu l-am văzut niciodată în viața mea. Știu cine sunt, știu unde locuiesc, în fine. Pentru aceștia care spun astfel de lucruri, care au spus că soția mea este însărcinată, nu am niciun cuvânt de spus. O fac pentru a provoca, pe mine m-au plictisit deja. Eu niciodată n-o să reacționez ca și colegii mei, dar n-o să permit să intrii în cercul meu vital, intim, n-o să vedeți agresiuni.”, a spus actorul. În ceea ce privește scandalurile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu presa, a ținut să mulțumească celor care i-au fost alături în anii de muncă. A ținut să ofere detalii și despre incidentul petrecut acum mai multă vreme în ceea ce privește relația cu nutriționista sa, ceea ce a dus la cazul de infidelitate asupra soției sale, Elizabeth Álvarez.

“Eu v-am spus în ziua când am vorbit despre acea temă, că niciodată n-o să mai aduc vorba. Niciodată n-o s-o mai fac, oamenii care au scos acel videoclip, care îl dețin, care îl fac, sunt aceiași care l-au trimis pe acel tip.”, a declarat Jorge Salinas.

În articolul

Jorge Salinas a avut o ieșire agresivă în fața unui reporter și fanii l-au criticat. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x