Elizabeth Gutiérrez își dedică tot timpul copiilor săi. Cum a apărut actrița după confirmarea despărțirii de William Levy

Publicat pe 22.04.2022 la 11:33 Actualizat pe 22.04.2022 la 12:24

Elizabeth Gutiérrez își dedică tot timpul copiilor săi după confirmarea despărțirii de William Levy. Ce videoclip a postat vedeta în mediul online.

Elizabeth Gutiérrez poartă o rochie cu paiete, zâmbește și are părul desprins

Elizabeth Gutiérrez, în cadrul People En Espanol. 24 martie 2017

Profimedia Images

După anunțul făcut de William Levy în data de 27 ianuarie 2022, Elizabeth Gutiérrez a continuat să-și apere fostul partener în ciuda divergențelor. În mediul online, actrița a decis să posteze o fotografie de familie, însoțită de un mesaj puternic.

La momentul actual, celebra vedetă își dedică întreg timpul creșterii celor doi copii, iar imaginile postate în mediul online sunt dovada vie a tuturor acțiunilor sale. Deși a trecut recent printr-o perioadă grea din punct de vedere personal, Elizabeth Gutiérrez își continuă pașii în carieră.

Elizabeth Gutiérrez își dedică tot timpul copiilor săi

Deși de-a lungul timpului William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au mai confruntat cu diverse momente tensionate în cuplu, de data aceasta despărțirea a fost iminentă. Anunțul lăsat de actor în mediul online i-a surprins atât pe fani, cât și pe apropiați, iar cei mai mulți dintre aceștia nu au crezut zvonurile. În cele din urmă, după ce timpul a trecut iar lucrurile s-au aranjat de la sine, știrea a rămas în continuare în picioare.

Deși a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere profesional, Elizabeth Gutiérrez și-a continuat traseul profesional și a rămas la fel de dedicată creșterii celor doi copii pe care îi are cu William Levy. Cei doi au lăsat în mediul online anunțuri cu privire la momentele mai grele prin care au fost nevoiți să treacă. Recent, Elizabeth Gutiérrez și-a demonstrat puterea cu care a fost înzestrată și a lăsat dovadă o imagine alături de copii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Sebastian Rulli, alături de mama sa în online. Cum arată cea care i-a dat viață celebrului actor

“Puterea mea vine din el și ea”, a scris actrița în dreptul ultimei postări de pe contul personal de Instagram. Peste 40 de mii de aprecieri a primit vedeta din partea fanilor și a colegilor de platou. Christopher Levy a fost cel care i-a răspuns mamei sale printr-un comentariu emoționant. Reamintim faptul că recent, actrița și-a sărbătorit cea de-a 43-a zi de naștere alături de familie și prieteni dragi. Cu toate acestea, nicio postare nu a avut legătură cu William Levy, semn că actrița a lăsat relația în trecut.

Elizabeth Gutiérrez și William Levy au sărbătorit ziua de naștere a fiului lor

De asemenea, actorul nu a mai vorbit public despre separare după mesajul lăsat pe rețelele de socializare: “Vrem să vă informăm că după multe deliberări am ajuns la concluzia că relația noastră se va sfârși aici. Vom continua să fim aceeași familie frumoasă pentru copii. Acest lucru nu se va schimba niciodată.”

În ciuda despărțirii, cele două vedete nu au uitat să-și sărbătoarească fiul, așa că au lăsat mesaje separate în mediul online. Christopher Levy a ținut să le mulțumească astfel ambilor părinți și să aprecieze fiecare cuvânt plin de iubire din partea acestora.

Citește și: William Levy, alături de copii pe rețelele sociale. Momente emoționante trăite de actor alături de cei doi

“Iubirea mea, îți doresc să ai parte de toată fericirea din lume pentru că meriți. Mă faci să zâmbesc și să fiu fericită. Atunci când mă gândesc cât de mult ai crezut, mă mândresc. Sper să-ți atingi orice țel și o să fiu alături de tine la bine și la greu. Te iubesc pentru totdeauna.”, a scris actrița pe pagina personală de Instagram.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez își dedică tot timpul copiilor săi. Cum a apărut actrița după confirmarea despărțirii de William Levy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x