Emre Bey, frumosul actor din “Ține-mă de mână”, este și model

Publicat pe 14.08.2020 la 10:07 Actualizat pe 14.08.2020 la 10:19

https://www.instagram.com/beyemre/?hl=ro

Emre Bey s-a născut pe 9 mai 1997, în Instambul, Turcia. Înainte de faima din domeniul cinematografic, acesta a urmat cursuri de actorie la Craft Acting Workshop. Model fiind, Emre a avut mereu o atracție pentru lumina reflectoarelor, modelingul ajutându-l să fie natural pe cameră. În cariera sa de model este reprezentat de o mare agenție de modeling din Turcia, Unit Talent Management.

Actoria a prins contur pentru Emre în 2015 când a debutat în primul său serial “Ask Zamani”, în rolul personajului Can. Cu toate acestea rolul din „Ține-mă de mână” i-a adus frumosului model notorietate în lumea artelor cinematografice.

Pe plan personal Emre este foarte exclusivist, delimitând foarte bine lumea din mass media de familia și prietenii lui. Acesta are o soră mai mică și un grup de prieteni restrâns. Costarurile din „Ține-ma de mână”, Alina Boz și Alp Navruz, au legat o relație foarte puternică în afara platourilor de filamre.

Pe lângă cele două producții, Emre a mai jucat în 2017 și în “Adi Efsane” în rolul lui Kivanc.

Despre serialul turcesc “Ține-mă de mână”

“Ține-mă de mână” este unul dintre serialele turcești cele mai urmărite. Protagonista serialului este Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat carismatic, provenit dintr-o familie bogată. După moartea tatălui ei, Azra și fratele ei, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Ea visează să ajungă un mare cofetar și decide să urmeze o școală din America pentru a lua lecții de gătit. În urma unei încurcături la aeroport, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler).

Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui. Din acest motiv, el refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei, angajând-o să gătească pentru familia lui Cenk. Astfel, cei doi tineri se intersectează din nou și viețile lor complicate se schimbă atunci când se îndrăgostesc.

Urmărește serialul „Ține-mă de mână!” în fiecare marți, de la 20:00, la Happy Channel și în reluare miercuri, de la 09:15!

Citește și: Cemre Gümeli , frumoasa Cansu din serialul turcesc “Ține-mă de mână” Süeda Çil, actrița din serialul “Cennet” joacă și în “Ține-mă de mână! ”

În articolul

Emre Bey, frumosul actor din “Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp