Süeda Çil, actrița din serialul “Cennet” joacă și în “Ține-mă de mână! ”

Publicat pe 31.07.2020 la 10:23 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:35

Süeda Çil, frumoasa actriță din serialul turcesc “Cennet”, s-a născut la 11 mai 1969, în Ankara. Ea nu e doar o actriță de succes, dar a lucrat și ca asistent de regizor. Süeda a devenit cunoscută pentru rolurile sale din filme precum "Özellikle Adile Teyze", "Kaygısızlar", "Üzgünüm Leyla", "Sihirli Annem", "Selena", "Hepsi 1" și "Benim Annem Bir Melek".

Süeda Çil a debutat în cariera sa de artistă în 1999 când făcut parte din personalul teatrului City Theater. După ce a terminat studiile la Universitatea Mimar Sinan, Conservatorul de Stat, Departamentul de Teatru, actrița a dorit mult să învețe și partea de regie. Astfel, a ajuns să asiste regizori precum Bașar Sabuncu, Orhan Alkaya, Șükrü Türen, Neșe Erçetin

În cariera sa de actriță, talentul i-a fost recunoscut după ce a primit un premiu pentru rolul ei din filmul "Sokaktaki Adam". Pe lângă rolul său (Suna Gürsu) din serialul "Cennet", Süeda a apărut și într-un episod din serialul “Ține-mă de mână! ”.

Despre serialul “Cennet”

Cennet și Selim s-au întâlnit prima oară înainte de ceremonia de absolvire, când bărbatul a fost la un pas de a o lovi cu mașina pe aceasta. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere. Aceștia se reîntâlnesc după absolvire, când familia Melisei merge împreună cu cea a lui Selim la un restaurant.

La restaurant, ei sunt serviți chiar de Cennet, care lucrează ca și chelneriță. Impresionată de colega Melisei, fiica sa oficială, Arzu îi oferă lui Cennet un loc de muncă la firma ei. Astfel, Cennet devine asistenta personală a lui Selim, spre disperarea Melisei, care observă pe zi ce trece apropierea dintre cei doi.

Urmărește serialul turcesc “Cennet”, de luni până vineri, de la 22:00 și în reluare de luni până vinery, de la 15:30 la Happy Channel!

Citește și: Güler Ökten, actrița din “Cennet”, la aproape 79 de ani Actrița Zehra Yilmaz din serialul “Cennet” va împlini în curând 26 de ani

În articolul

Süeda Çil, actrița din serialul “Cennet” joacă și în “Ține-mă de mână! ”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp