Eric del Castillo se teme de moarte. Toți prietenii de pe platourile de filmare au încetat din viață

Publicat pe 25.09.2023 la 15:00 Actualizat pe 25.09.2023 la 15:13

Marele actor mărturisește că se simte tot mai aproape de ziua în care își va urma prietenii. De asemenea, spune că a rămas fără o bună parte dintre aceștia.

Eric del Castillo poartă un costum negru și o cămașă albă și pălărie și zâmbește

Eric del Castillo se teme de moarte

Profimedia Images

Anul 2023 a adus vești mai puțin îmbucurătoare pentru fanii telenovelelor. Mulți dintre cei mai mari actori au încetat din viață. Cu toate că teama de moarte este un lucru natural pentru cei mai mulți, Eric del Castillo spune că se simte răvășit pentru trecerea în neființă a prietenilor lui.

Eric del Castillo se teme de moarte în lumina ultemlor evenimente din lumea spectacolului

Într-o întâlnire recentă cu presa, marele actor a subliniat că și-a sărbătorit cea de-a 89-a zi de naștere pe 22 iulie. De asemenea, a recunoscut că teama de moarte îl înconjoară în ultimul timp, dat fiind faptul că cei mai mulți dintre prietenii actori au încetat din viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A punctat că reflecția despre viață și moarte a venit în lumina ultimelor evenimente, cum ar fi plecarea marilor vedete Andrés García și Ignacio López Tarso. A subliniat că se teme pentru ziua în care îi va suna ceasul.

Citește și: Kate del Castillo formează un cuplu cu Edgar Bahena. Cine este bărbatul care i-a furat inima celebrei actrițe

“V-ați dat seama că deja nu mai există figuri importante? Rămânem singuri, într-adevăr. Nu mai există Jorge Negrete, Pedro Infante, Marga López, María Félix. Eu niciodată nu m-am considerat un actor, fac asta pentru vocație.”, a spus actorul. A dezvăluit că singurătatea s-a transformat în cel mai mare companion.

“Mă întristează să fiu singur, să fiu atât de singur. Colegii mei au plecat, majoritatea. Rămân singur. Am vorbit și cu Andrés García, l-am îmbrățișat pe Ignacio López Tarso și dintr-o dată mă întorc și rămân singur.”, s-a confesat actorul. Cu toate acestea, știe că prietenii pe care i-a avut în prezent se află într-un loc mai bun.

“Știu că sunt bine pentru că au fost oameni buni. Trebuie să se încrucișeze drumurile lor cu al lui Dumnezeu.”, a spus acesta. A recunosct că a fost îndrăgostit de Silvia Pinal. Acesta a participat în cadrul Premios Bravo 2023 și a fost chestionat în legătură cu starea de sănătate a marii vedete.

Eric del Castillo a fost îndrăgostit de Silvia Pinal

Silvia Pinal a lipsit din cadrul evenimentului, ceea ce l-a făcut pe Eric del Castillo să realizeze anumite declarații care i-au uimit pe jurnaliști. A punctat faptul că a fost îndrăgostit de vedetă pe vremea burlăciei și să a încercat să o cucerească însă fără succes. Marele actor s-a arătat mulțumit pentru ideea de a fi lucrat alături de o femeie profesională și “foarte frumoasă”.

Citește și: Eric del Castillo și relațiile sale înainte de căsătorie. Ce spune soția sa despre aventura pe care acesta a avut-o cu Lyn May

“Toată dragostea mea, toată admirația, o femeie frumoasă, eu am lucrat cu ea și îmi dădea foarte mult chef de muncă. Bine, eram singur și i-am spus că o plac, e real. Din păcate, acum nu mai vorbim.”, a punctat actorul.

S-a arătat foarte norocos de a fi lucrat cu Silvia Pinal în diferite proiecte profesionale, acolo unde au reușit să formeze o pereche și să-i “dea un sărut”. Actorul și-a sărbătorit recent ziua de naștere, îsnă a puntat că în acea zi s-a simțit deprimat pentru trecerea timpului. Nu este pentru prima oară când fanii se îngrijorează pentru aparițiile sale în mediul online. Născut pe 22 iulie 1934 este tatăl îndrăgite actrițe Kate del Castillo.

În articolul

Eric del Castillo se teme de moarte. Toți prietenii de pe platourile de filmare au încetat din viață

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x