Un videoclip în care Eric del Castillo pare să nu-și recunoască pentru o clipă fiica, Kate, a generat controverse. Ce spune acesta celor care l-au acuzat că are demență

Publicat pe 11.12.2022 la 12:52 Actualizat pe 11.12.2022 la 12:52

Un video în care Eric del Castillo pare a nu-și recunoaște fiica Kate a generat în rândul fanilor polemică și îngrijorare cu privire la sănătatea actorului în vârstă de 88 de ani.

Eric del Castillo și familia

Getty

Acestuia i s-a adus la cunoștință rumoarea și răspunde artiștilor și fanilor de pretutindeni, care susțin că memoria lui este afectată.

La sfârșitul lunii noiembrie, a circulat un video pe rețelele sociale în care apare Eric del Castillo împreună cu soția sa într-un restaurant din Mexic. Imaginile surprind și momentul în care fiica lor, Kate, apare din senin.

"Cine ești?", a întrebat actorul de 88 de ani după ce aparent nu a recunoscut-o pe actriță. Clipul a creat îngrijorare în rândul colegilor de breaslă, dar și a fanilor. Au existat persoane care au afirmat că este un semn al demenței.

Unii fani, dar și presa au început să speculeze că don Eric del Castillo începe să-și piardă memoria și chiar au existat persoane care au îndrăznit să spună că suferă de o afecțiune cerebrală sau demență senilă.

Eric del Castillo răspunde celor care susțin că îi este afectată memoria

După ce actorul a fost nedumerit de prezența persoanei feminine la masa lor, soția lui i-a spus că este Kate. În acel moment, actorul se apropie de fiica sa și o salută. Totula decurs ulteiror natural, însă odată ce imaginile au fost făcute publice, un val de critici s-au îndreptat către actor.

Eric del Castillo pune capăt speculațiilor care au apărut în legătură cu sănătatea sa mintală, după ce a circulat acel video, potrivit univision.com.

"Uneori nu văd prea bine. Am crezut că e nepoată sau ceva de genul ăsta, pentru că am văzut-o foarte puțin. Soția mea însăși a fost surprinsă", a spus el râzând, într-un interviu pentru Hoy, pe 6 decembrie.

Citește și: Eric del Castillo își continuă cariera profesională la 88 de ani. Ce a declarat marele actor în cel mai recent interviu

„În acel moment mă așteptam la orice, în afară de a-mi vedea fiica”, a recunoscut el, deoarece Kate del Castillo locuiește în prezent în Los Angeles. „De câte ori mergem la acel hotel, îmi amintesc mereu de fiica mea, dar am fost distras”, a spus el.

Eric del Castillo le transmite un mesaj celor care îi spun că are demență senilă. În ceea ce s-a spus despre sănătatea sa mintală, actorul de la Que Te Perdone Dios, a spus clar și răspicat: "Mi-au spus deja că sunt bolnav, că am probleme mentale, o, Doamne! Nu merită, ce câștigă!?".

Citește și: Eric del Castillo a sfătuit-o pe Kate del Castillo să renunțe la actorie. Care este motivul

În articolul

Un videoclip în care Eric del Castillo pare să nu-și recunoască pentru o clipă fiica, Kate, a generat controverse. Ce spune acesta celor care l-au acuzat că are demență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x