Eric del Castillo vorbește pentru prima oară despre boala sa și spune dacă va rămâne orb pe viitor. Ce a declarat actorul

Publicat pe 13.11.2023 la 11:40 Actualizat pe 13.11.2023 la 12:28

Tatăl faimoasei Kate del Castillo spune cum va depăși boala de care suferă, dar fiind faptul că începe filmările pentru noua telenovelă. Ce a declarat marele actor.

Eric del Castillo poartă un costum negru, o cămașă albă și o cravată și zâmbește

Eric del Castillo în cadrul unui eveniment în care Silvia Pinal a fost recunoscută pentru întreaga sa carieră

Profimedia Images

La finalul anului 2022 au apărut zvonuri legate de boala de care suferă Eric del Castillo, dat fiind faptul că nu și-a recunoscut propria fiică. De la începutul acestei polemici, actrița a rupt tăcerea și a punctat faptul că tatăl său are o mică problemă cu vederea, dar că este perfect sănătos.

Eric del Castillo vorbește pentru prima oară despre boala sa și spune dacă va rămâne orb pe viitor

Kate del Castillo a respins ideea cum că tatăl său ar avea o problemă legată de demență senilă și că alta ar fi de fapt situația.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu era cu mintea în altă parte, deloc, doar că nu vede bine, e vorba doar despre asta. Îți spun pentru că tatăl meu nu vede bine, are 89 de ani. Este bine cu sănătatea. Adevărul este că nu vede bine, atunci nu m-a recunoscut.

E mai lucid ca niciodată, ce se întâmplă e că nu vede bine, tatăl meu deja nu mai poate să citească, are o chestie la ochi, o parte complet deteriorată, nu mai poate fi rezolvată.”, a precizat în acea ocazie. La un an de la declarația fiicei, actorul a vorbit în fața jurnaliștilor de la Hoy despre problema legată de vedere și a menționat dacă va rămâne orb pe viitor.

Citește și: Va locui Eric del Castillo cu cu fiica sa cea mică? Actorul dezvăluie motivul pentru care ar vrea să părăsească Mexicul

“Văd perfect totul, norii, arborii, casa, pe tine, dar când încerc să mă concentrez, atunci e problema. E o mică leziune acolo.”, a explicat pe data de 9 noiembrie. Spune că boala sa nu are leac, dar nu va rămâne orb pe viitor.

“Nu e nimic ce pot să fac să opresc asta în afară de a lua vitamine, dar nu voi rămâne orb niciodată.”, a spus. De altfel, a punctat cum își învață replicile pentru telenovele atunci când este nevoit să le învețe.

“În ciuda problemei pe care o am la nivelul ochilor din cauza degenerării musculare, nu pot să citesc, dar învăț lucrurile ascultându-le și apoi mă minunez de ajutoarele pe care le primesc din punct de vedere electronic.”, a spus.

La 51 de ani, Kate del Castillo este confortabilă în propria viață

Vedeta a împărtășit care sunt produsele de beauty pe care le încearcă de fiecare dată și de care este extrem de mândră. Și-a început cariera în anul 1983 cu telenovela de debut Las sobrinas del diablo, regizată de tatăl său, Eric del Castillo.

Citește și: Kate del Castillo surprinde cu noi declarații despre partenerul său. Édgar Bahena este bărbatul care o face fericită

Până în 1990 avea la activ mai multe proiecte de succes. Ulterior a ajuns și în SUA, acolo unde a jucat în primul său show, American Fmaily. Una dintre cele mai importante personaje pe care le-a interpretat este Teresa în drama La reina del Sur.

“Pe măsură ce trece timpul, încerci să optezi pentru mai puțin machiaj pentru că te îmbătrânește. Încerc să mențin totul cât mai natural posibil. Dacă folosești o cremă bună, de acolo totul merge bine.”, a punctat. Are 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 3 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt colaborări.

În articolul

Eric del Castillo vorbește pentru prima oară despre boala sa și spune dacă va rămâne orb pe viitor. Ce a declarat actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x