Estefanía Villarreal surprinde cu noua siluetă. Vedeta din Rebelde a slăbit considerabil și este de nerecunoscut

Publicat pe 20.07.2023 la 18:33 Actualizat pe 21.07.2023 la 10:23

Estefanía Villarreal surprinde în prezent cu noua siluetă. Vedeta a slăbit considerabil și este de nerecunoscut în cea mai recentă postare din mediul online.

Estefanía Villarreal poartă uniforma școlii din Rebelde

Estefanía Villarreal surprinde cu noua siluetă

Happy Channel

Estefanía Villarreal, cea care a interpretat-o pe Celina în telenovela Rebelde, surprinde cu noua siluetă în mediul online. Actrița a postat o fotografie care arată fără doar și poate că a slăbit considerabil.

Estefanía Villarreal din Rebelde surprinde cu noua siluetă

Vedeta continuă să crească în ochii fanilor, asta pentru că la cei 36 de ani nu ezită să își surrpindă fanii dar și oamenii apropiați. Recent s-a lăsat fotografiată într-un body negru, cu jeanși. Are peste 900 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Lasă-și visele să fie aripile tale”, a scris vedeta în dreptul descrierii. Prietenii virtuali i-au lăsat peste o mie de comentarii. A fost în 2004 când Estefanía Villarreal a cucerit inimile fanilor cu rolul Celina în Rebelde. Prietena cea mai bună a faimoasei “Mia Colucci”, a reprezentant unul dintre cele mai importante roluri ale sale.

Citește și: Anahí își arată silueta perfectă într-o fustă neagră și un top de aceeași culoare. Stilul Mia Colucci a revenit în atenția fanilor

“Am fost martora efortului tău, dedicației, muncii tale. Mă inspiri atât de mult, sora mea, îți mulțumesc că mi-ai dăruit putere”, “Mor cât de frumoasă ești”, „Ești top”, “Frumusețe maximă”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Transformarea sa este vizbilă cu ochiul liber. Toți cei care au urmărit-o pe Celina în Rebelde știu lupta prin care a trecut personajul Celina din Rebelde pentru a fi mulțumită cu aspectul său fizic.

Născută pe 2 martie 1987 în Monterrey, Estefania Villareal s-a dedicat vieții artistice încă de mică. A declarat într-un interviu recent că își dorește ca lumea să-i vadă eforturile de-a lungul timpului. După succsului din Rebelde, actrița s-a întors pe micile ecrane alături de producătorul Pedro Damian. Mândră de transformarea sa, vedeta le-a arătat tuturor prietenilor virtuali succesul său. Pe lângă actorie, Estefania Villareal demonstrează că este un model în adevăratul sens în cuvântului.

Actrița a slăbit drastic

Estefania Villareal, actrița și modelul, a început o viață cu totul nouă începând din 2021. Acum mai bine de 15 ani, telenovela Rebelde a lăsat amprenta asupra unei generații întregi de tineri. Povestea a mers mai departe, iar actorii s-au implicat în noi proiecte profesionale. Cu toate acestea, ecoul a rămas viu și astăzi membrii trupei au anunțat noi concerte într-un turneu inedit.

Citește și: Anahi a împărtășit fanilor o imagine din timpul filmării unui videoclip. Vedeta RBD este sufundată în apă și rochia abia îi acoperă formele

Una dintre actrițele care a făcut parte din distribuție, Estefania Villareal, și-a surprins fanii cu cea mai recentă postare din mediul online. A slăbit 70 de kilograme și în prezent arată spectaculos. Trebuie menționat faptul că vedeta nu își dorește să fie încadrată în stereotipurile de frumusețe, doar să-și mențină sănătatea și buna dispoziție.

Recent, actrița a putut fi văzută încă o dată în rolul care a făcut-o celebră în Rebelde, într-o remake difuzate pe una dintre platformele de streaming. De data aceasta, Celina ajunge directoarea școlii Elite Way. În ciuda greutăților pe care le-a avut de înfruntat de-a lungul timpului a știut să-și pună frumusețea în valoare și să fie mai mult decât o vedetă de carton.

Vedeta este logodită cu Gidi Schwartz cu care are o relație de lungă durată. A fost cerută în căsătorie în 2020 și urmează să anunțe detaliile legate de nuntă.

În articolul

Estefanía Villarreal surprinde cu noua siluetă. Vedeta din Rebelde a slăbit considerabil și este de nerecunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x