Evoluția lui Vlad Gherman la 6 luni de la transplantul de păr. Cum arată acum vedeta din “Adela”

Publicat pe 14.06.2022 la 16:27 Actualizat pe 14.06.2022 la 17:00

Vlad Gherman a postat în mediul online o imagine care îi prezintă evoluția la 6 luni de la transplantul de păr. Cum arată acum vedeta din “Adela” și ce a declarat despre procedeu.

Vlad Gherman poartă blugi și un tricou alb cu mâneci scurte

Vlad Gherman în "Adela"

Happy Channel

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că Vlad Gherman a optat pentru un transplant de păr acum mai bine de 6 luni. Actorul din “Adela” a postat recent câteva imagini în mediul online, acolo unde prezintă evoluția sa în decursul acestei perioade. De asemenea, vedeta i-a încântat pe fani cu câteva detalii ce vor fi accesibile tuturor în viitorul apropiat.

Nu doar că face parte din distribuție, dar reușește să aibă o viață împlinită și pe plan personal, asta pentru că relația cu Oana Moșneagu continuă la fel ca la început.

Evoluția lui Vlad Gherman la 6 luni de la transplantul de păr

Vlad Gherman se numără printre cei mai în vogă actori la momentul actual. A reușit să-și fac numele cunoscut încă o dată datorită rolului său din serialul “Adela” și a demonstrat în tot acest timp că își merită cu prisosință locul în această industrie. Este prezentator al emisiunii CulTour de la Happy Channel și îi încântă pe internauți cu imagini postate săptămânal în vlogurile sale.

La momentul actual, Vlad Gherman se poate declara un bărbat norocos, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Datorită activității sale de pe rețelele de socializare a reușit să strângă până acum peste 700 de mii de fani ce îi urmăresc cu siguranță fiecare apariție în parte. Cu toate acestea, cei mai mulți sunt curioși să afle întotdeauna detalii picante din relația sa cu actrița Oana Moșneagu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La momentul actual, cei doi împart casa cu un pui de pisică, noul membru al familiei care a reușit să le însenineze zilele de când a apărut în peisaj. “Moț”, căci așa e numele micuțului animal, reușește să nui mai dezlipească pe fani de ecranele monitoarelor. Cei doi se distrează copios de fiecare când ajung acasă după zile lungi de filmare și văd micile năzdrăvănii pe care pisoiașul le face.

Cum își petrec timpul liber Vlad Gherman și Oana Moșneagu

De când au dezvăluit faptul că formează un cuplu în viața reală, Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt de nedespărțit. Atât pe platourile de filmare, cât și în timpul liber, cei doi continuă să-și petreacă zilele împreună și să creeze amintiri. Printre acestea se numără și vacanțele de care cei doi nu uită atunci când reușește să-și găsească un răgaz.

Indiferent că vorbim despre locații exotice sau pitorești, actorii nu se dezic de la scurtele ieșiri din rutină, atunci când este posibil. Cea mai recentă fotografie postată pe contul personal de Instagram îi arată pe Vlad Gherman și Oana Moșneagu pe un câmp înverzit. Cei doi sunt extrem de fericiți și reușesc să le împărtășească și celorlalți din bucuria lor.

Citește și: Mircea Gheorghiu povestește alături de fiica Ilinca despre cele mai frumoase perioade ale vieții

“Frumoșilor”, “Cei mai frumoși”, “Drăguți”, au scris fanii în cadrul postării urcate de Vlad Gherman. Îndrăgostiții și-au consolidat relația, asta după ce actorul și-a luat inima în dinți și i-a vizitat pe părinții iubitei sale. Aceștia au petrecut clipe frumoase împreună, iar la fiecare pas fanii le-au fost alături în mediul online. Este de la sine înțeles faptul că Vlad Gherman își înștiințează urmăritorii cu fiecare decizia luată în viața sa.

În articolul

Evoluția lui Vlad Gherman la 6 luni de la transplantul de păr. Cum arată acum vedeta din “Adela”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x