CulTour 2022: Mircea Gheorghiu povestește alături de fiica Ilinca despre cele mai frumoase perioade ale vieții

Publicat pe 13.06.2022 la 12:57 Actualizat pe 13.06.2022 la 17:37

Mircea Gheorghiu și fiica Ilina stau la povești alături de Vlad Gherman în cadrul CulTour 2022. Cei doi au depănat cele mai frumoase amintiri și au dezvăluit secrete ascunse.

Cristina Ciobănașu poartă o bluză roz cu mâneci bufante, iar Vlad Gherman poartă un tricou cu dungi

Criss și Vlad la CulTour 2022

Happy Channel

Într-un nou interviu special la CulTour 2022, Mircea Gheorghiu și fiica Ilinca au povestit alături de Vlad Gherman întâmplări frumoase din viața lor. Cei doi au depănat amintiri, dar au dezvăluit și câteva secrete neștiute până acum de fani.

În luna iunie, la CulTour, Criss și Vlad au ținut să aducă aproape de telespectatori, vedetele îndrăgite alături de copiii lor.

Mircea Gheorghiu povestește alături de fiica Ilinca despre cele mai frumoase perioade ale vieții lor de până acum

Mircea Gheorghiu se numără printre actorii ce fac parte din cadrul distribuției “Adela”, dar este și unul dintre cei mai importanți profesori din cadrul UNATC. De data aceasta, la CulTour 2022 nu a venit singur, ci însoțit de fiica Ilinca. Împreună au răspuns la o serie de întrebări adresate de Vlad Gherman și s-au lăsat descoperiți așa cum nimeni nu i-a cunoscut până acum.

Urmărește "CulTour", de luni până vineri de la 17.30, doar la Happy Channel

Tânăra a mărturisit despre tatăl ei că este o persoană “plină de viață” și distractivă, în ciuda aparențelor care îl fac să arate ca fiind un bărbat serios.

“Pentru mine e o minune blondă, mult mai matură și înțeleaptă decât prejudecățile care există despre blonde.”, a descris-o Mircea Gheorghiu pe fiica sa în câteva cuvinte. Cât despre Ilinca, aceasta a declarat că tatăl ei “este o persoană foarte petrecăreață și are o toleranță la alcool nu prea mare”.

De cealaltă parte, actorul a subliniat faptul că Ilinca este temătoare, în ciuda aparențelor care o clasează drept o persoană “veselă și zglobie”.

“Mi-e frică să stau singură în casă. Chiar iarna asta de revelion am stat singură în casă.”, a subliniat tânăra. Aceasta spune că atunci când vine seara acasă, după zi lungă și obositoare petrecută în oraș, preferă să îi povestească tatălui ei toate întâmplările.

Citește și: Alessandra Stoicescu și fetița Sara, într-un interviu cu totul special

“O amintire cu iz de remușcare, țin minte că făceam niște exerciții la matematică. Nu înțelegea absolut nimic din ce explicam, cu cât mă străduiam mai tare, devenea îndărătnică. A fost singura dată când când am lovit-o la mână, a zis doar “AU” și a ținut minte.”, și-a amintit plin de tristește profesorul Mircea Gheorghiu.

Mircea Gheorghiu, într-un interviu de poveste la CulTour 2022

Ilinca spune că orice amintire alături de tatăl său este plăcută, însă cea mai memorabilă dintre toate rămâne cea în care s-au plimbat cu bicicletele împreună.

“Când ieșeam cu bicicletele prin Herăstrău și ne plimbam ore în șir, le legam de un gard și ne duceam, mâncam o înghețată, era o zi în natură, noi doi.”, și-a adus aminte Ilinca, fiica profesorului Mircea Gheorghiu.

Citește și: Sfaturi din partea vedetelor despre sănătatea mentală a bebelușilor. Cum putem menține anxietățile sub control

Tânăra spune că cele mai bune lucruri pe care le-a moștenit de părinți sunt “bunătatea și politețea, dar și iubirea”. Cât despre celebrul actor, acesta a declarat:

„Am încercat să nu-i dau lecții pentru că cele mai importante lucruri să le descopere singură. Am vrut să învețe să fie onestă, să lucreze pe propriile ei puteri pentru că și acum, pentru ea, faptul că o cheamă Gheorghiu este un lucru de dus mai departe. Ea s-a străduit să muncească pentru că trebuia să nu meargă mai departe cu povara numelui.”, a spus celebrul Mircea Gheorghiu.

În articolul

CulTour 2022: Mircea Gheorghiu povestește alături de fiica Ilinca despre cele mai frumoase perioade ale vieții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x