Burak Özçivit a vizitat Republica Moldova. Care a fost motivul și cum a fost primit actorul turc

Publicat pe 22.07.2023 la 11:35 Actualizat pe 22.07.2023 la 12:27

Burak Özçivit și-a luat fanii prin surprindere cu o vizită în Republica Moldova. Actorul a fost primit într-o notă pozitivă.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou închis la culoare

Burak Özçivit a vizitat Republica Moldova

Profimedia Images

Faimosul actor turc a oferit un interviu jurnaliștilor, chiar pe aeroportul din Chișinău. A subliniat că este bucuros și încrezător alături de minoritatea găgăuză ( un popor turcic ce locuiește în Republica Moldova).

Burak Özçivit a vizitat Republica Moldova

Protagonistul din “Suleyman Magnificul” a ținut să fie alături de echipa lui Ilan Shor la ceremonia de învestire a bașcanului Evghenia Guțul. Mișcarea pe care acesta a făcut-o a fost criticată de mulți în mediul online. Toți cei care s-au revoltat au punctat faptul că acesta se voia a fi un evenimenit la care ar fi trebuit fi invitate persoane din lumea politică, nicidecum un actor, arată jurnal.md.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totul a avut loc la Comrat, acolo unde bucuria și concertele s-au ținut mână în mână. Se pare că în ciuda programului destul de încărcat atât pe plan profesional cât și personal, actorul a decis să-l sprijine pe bașcan.

Citește și: Burak Özçivit a călătorit la Paris și a postat mai multe fotografii pe internet. Actorul se ocupă cu întâlniri de afaceri

Burak Özçivit este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Are o familie împlinită cu care se laudă de fiecare dată în mediul online. A jucat roluri principale în tot mai multe seriale istorice, fiind în continuare apreciat pentru talentul său. Nu este pentru prima oară când ajunge să fie judecat pe rețelele sociale pentru vizitele sale în lume. O astfel de întâmplare a mai avut loc atunci când a vizitat Qatar și s-a întâlnit cu actorul Kevin Spacey.

Cel din urmă a avut de-a lungul timpului mai multe procese pentru agresiuni sexuale contra femeilor. Fotografiile cu cei doi apărute pretutindeni au fost judecate. Are peste 20 de milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. La scurtă vreme, actorul turc a șters imaginea în care apărea alături de Kevin Spacey, cu un mesaj postat pentru toți cei care îl apreciează.

Burak Özçivit și Fahriye Evcen impresionează cu relația lor perfectă

Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea celebrităților turcești. Sunt căsătoriți și au doi copii împreună. Indiferent de zvonurile care au apărut în presă legate de separare, de fiecare dată au știut să demonstreze că dragostea lor este puternică.

Citește și: Burak Özçivit a postat mai multe fotografii de la întâlnirea romantică alături de Fahriye Evcen. Ce au observat fanii

Burak Özçivit și Fahriye Evcen s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale seriei Çalıkuşu și ulterior s-au căsătorit. 2017 a fost anul în care actrița a îmbrăcat rochia de mireasă. În aprilie 2019 a venit pe lume primul lor fiu, Karan. Cel de-al doilea copil le-a întregit cu adevărat familia.

O bună perioadă de timp s-a zvonit că Fahriye Evcen ar avea o relație dificilă cu mama partenerului său. Ulterior, Burak Özçivit a publicat pe pagina de socializare un mesaj dur către cei care lansează astfel de știri. Alături de o imagine cu soția sa în care a lăsat mesajul scris: “Nu mai fiți aici, lăsați-ne în pace! Dragoste tuturor”. La scurt timp, Fahriye Evcen a distribuit totul pe contul său personal.

Născut pe 24 decembrie 1984 în Instanbul, are atât carieră de model cât și de cântăreț. Postările sale sunt dovada vie.

În articolul

Burak Özçivit a vizitat Republica Moldova. Care a fost motivul și cum a fost primit actorul turc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x