Fanii lui Serkan Çayoğlu sunt nerăbdători să-l vadă pe actor într-un rol principal. Discuțiile în mediul online au început deja

Publicat pe 20.09.2023 la 12:22 Actualizat pe 20.09.2023 la 13:05

Serkan Çayoğlu s-a reîntors pe platourile de filmare după o lungă perioadă de absență. Astfel, fanii din mediul online au început deja să-și creeze așteptări față de personajul pe care îl va interpreta.

Serkan Çayoğlu poartă o cămașă albastră și un palton gri

Fanii lui Serkan Çayoğlu sunt nerăbdători să-l vadă pe actor într-un rol principal

Profimedia Images

Primele două episoade din Legăturile destinului Kader Bağları (Destiny Bonds) cu Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan au apărut deja în mediul online în cadrul unei dintre platfomele de streaming. Secvențele ce vor fi văzute din 30 septembrie pot fi deja urmărite.

Fanii lui Serkan Çayoğlu sunt nerăbdători să-l vadă pe actor într-un rol principal

Serialul vorbește despre luptele grele ce se dau între personajele principale, Kerem și Sevda. Doi oameni care trăiesc în lumi complet diferite, dar care în cele din urmă doresc să-și creeze o viață doar a lor. Este vorba despre iubire și luptă. Intersecția dintre vieți opuse va aduce telespectatorii mai aproape de noul serial turcesc. Drama va fi prezentă în fiecare episod.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ultimul proiect profesional al lui Serkan Çayoğlu a fost serialul A fost odată în Cipru - Kıbrıs Zafere Doğru. De data aceasta, revine pe micile ecrane într-un proiect cu totul diferit. Din propriile declarații știm deja că s-a pregătit pentru această istorie cu multă vreme în urmă. Apare deja în fața audienței cu o poveste puternică ce va atrage fără doar și poate în continuare. Serialul va avea premiera pe 30 septembrie.

Citește și: Serkan Çayoğlu și Ayça Ayşin Turan formează un cuplu de excepție pe micile ecrane. Fanii le apreciează conexiunea

Kader Bağları este povestea pasională de dragoste a două persoane ale căror drumuri se intersectează într-o podgorie. Este vorba despre testele și iubirea prin care vor trece acestea. Scenariul este scris de Sema Ali Erol și serialul este regizat de Benal Tairi. Ideea poveștii este “Dragostea cucerește destinul”. A jucat în Dragostea vieții mele în 2016 ( Hayatımın Aşkı) și a specificat motivele pentru care a decis să participe în cadrul acestui proiect.

“Poate că sună a clișeu, dar mi-a plăcut scenariul. E important să lucrezi cu oameni atât de creativi.”, a spus actorul. În 2015 a participat în cadrul celei de-a 67-a ediții a Premiilor Emmy ca invitat special FOX International.

Serkan Çayoğlu vorbește despre hobby-urile sale

Pe lângă actorie, Serkan Çayoğlu este pasionat de muzică și spune că și-a moștenit tatăl în această privință.

“El cântă la mai multe instrumente. Eu am dezvoltat o pasiune pentru muzică mult mai târziu în viață. Acum învăț câteva lucruri, însă doar pentru plăcerea proprie.”, a spus actorul. O persoană spontană, spune că s-ar vedea ca actor în Germania, Italia sau Londra.

Citește și: Serkan Çayoğlu dezvăluie secretul unui trup de invidiat. Nu este vorba despre diete drastice

“Dacă mă întrebi unde mă văd peste cinci ani, nu am un răspuns. Nu îmi setez viața în funcție de un anumit program, îmi place să fiu spontan. Planurile mele sunt foarte generale. Ca și alți actori, aș vrea să joc personaje diferite. Pe lângă seriale, aș vrea să joc în filme și pe scenă. Poate o să continui să joc și în străinătate. Poate fi Germania, Italia sau Londra pentru început.”, a spus acesta.

Dacă s-ar întoarce în timp, s-ar sfătui pe sine la 18 ani să încerce diferite proiecte profesionale realizate în mai multe țări. De asemenea, studiul este foarte important pentru Serkan Çayoğlu. Printre serialele pe care le-a urmărit se numără Game of Thrones, Outlander și House of Cards. Actorii săi preferați sunt Kevin Spacey și Robin Wright.

În articolul

Fanii lui Serkan Çayoğlu sunt nerăbdători să-l vadă pe actor într-un rol principal. Discuțiile în mediul online au început deja

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x