Diletta Leotta a postat prima imagine cu chipul fetiței ei și a lui Loris Karius, iar internetul a explodat. De ce a fost pusă la zid mămica

Publicat pe 06.04.2024 la 15:18 Actualizat pe 06.04.2024 la 15:43

Diletta Leotta a fost criticată dur de către internauți după ce a postat mai multe imagini cu fiica sa. Iată ce i-au reproșat urmăritorii săi.

colaj de imagini cu diletta leotta

Diletta Leotta a fost criticată dur de către internauți după ce a postat mai multe imagini cu fiica sa. Iată ce i-au reproșat urmăritorii săi.

Profimediaimages.ro si Instagram

Pe 16 august 2024, Diletta Leotta a născut o fată, pe care ea și iubitul ei, portarul Loris Karius, au numit-o Aria. Cei doi au făcut anunțul pe Instagram, unde au postat o fotografie cu fata lor.

„Azi am renăscut datorită ție. Bine ai venit, Aria! Ești cel mai minunat cadou pe care l-aș fi putut primi”, a fost mesajul postat de Diletta.

Dileta și Karius au anunțat în martie 2023 că vor deveni părinți. Ei sunt împreună din octombrie 2022, când și-au oficializat relația.

Din acel moment, cei doi am fost de nedespărțit și extrem de activi pe rețelele de socializare. Recent, jurnalista și sportivul s-au și logodit.

Citește și: Ayça Ayşin Turan, răsfățată cu daruri scumpe de către brandurile de lux. Ce avere are frumoasa actriță la 31 de ani

Diletta Leotta a postat prima imagine cu chipul fetiței ei și a lui Loris Karius. Cât de frumoasă e micuța Aria

Diletta Leotta e fermecată de fiica sa și a lui Loris Karius. În ultimele luni, celebra jurnalistă a postat mai multe fotografii cu micuța Aria.

În toate, bebelușul stă cu spatele sau are chipul acoperit. Din această cauză, mămica a fost foarte criticată în mediul online pentru că ascunde fața bebelușului, dar totuși alege să îl folosească în diferite reclame.

Iată că a venit momentul ca internauții să o cunoască pe micuța Aria. Diletta a publicat câteva fotografia în care o arată pe fiica sa în toată spendoarea.

Fetița este blondă și pare să semene mult cu mama sa. Imaginile sunt surprinse în grădină, lângă piscină, iar bebele este înconjurat de mai mulți copii.

Ședința foto a avut loc cu ocazia Paștelui Catolic, iar cu acest prilej, celebra jurnalistă le-a urat creștinilor catolici sărbători pascale fericite.

Citește și: Fahriye Evcen Özçivit s-a pozat în pijama, în brațele soțului Burak Özçivit. Ce detaliu nu le-a scăpat fanilor

Deși multe persoane au apreciat imaginile, altele au criticat-o pe Leotta pentru ținuta copilului. Cea mică avea căciulă, cardigan gros, iar internauții au considerat că outfit-ul era total nepotrivit pentru temperaturile de afară.

”Precizez că îmi place foarte mult Leotta dar....ea în maiou și cu bebelușul ca și cum ar merge la munte”, a scris cineva.

”Doar eu eram îngrijorată de cum țopăia capul copilului când sărea!? Periculos”, arată un alt mesaj referitor la clipul în care jurnalista își ținea copilul pe umeri și sărea.

”Toată lumea în mâneci scurte și fata cu o pălărie cu jachetă și chiar colanți!!! Nu se poate!!! Săraca fetiță.”, a mai fost un alt comentariu.

Diletta Leotta nu a răspuns la mesajele răutăciose.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Diletta Leotta a postat prima imagine cu chipul fetiței ei și a lui Loris Karius, iar internetul a explodat. De ce a fost pusă la zid mămica

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x