Fiica regretatului Eduardo Palomo este actriță și pictoriță. A postat mai multe opere de artă în mediul online

Publicat pe 09.01.2024 la 10:52 Actualizat pe 09.01.2024 la 11:49

Pe lângă talentul de actriță, Fiona Palomo demonstrează că reușește să realizeze cele mai inedite opere de artă pictate. Aici este dovada.

actrița poartă o salopetă cu mâneci scurt și are părul desprins

Fiica regretatului Eduardo Palomo este actriță și pictoriță

Getty Images

Fiona Palomo este fiica regretatului Eduardo Palomo și a Carinei Ricco. Aceștia au devenit părinți pe 12 octombrie 1998, atunci când s-a născut tânăra artistă. A făcut pași importanți în televizune, dar a demonstrat că este talentată și în alte domenii.

Fiica regretatului Eduardo Palomo este actriță și pictoriță

Are 25 de ani și toată viața înainte pentru a le arăta tuturor că a moștenit talentul părinților săi. Pe contul personal de socializare a publicat o imagine cu o pictură personală. O natură moartă de care apare foarte satisfăcută.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Îi dau o șansă primeri mere naturi moarte în ulei. În general îmi plac portretele. În progres! Mă doare foarte tare spatele, dar a meritat fiecare secundă. Pictura e cea mai tare!”, a spus vedeta. Printre cei care i-au apreciat talentul s-au numărat Karla Esquivel, Andrés Baida, Claudia Martín și José Ángel Bichir, dar și mama Carina Ricco. Nu este pentru prima oară când Fiona Palomo își demonstrează talentul, asta pentru că în septembrie 2023 a realizat o pictură a tatălui său.

Citește și: Fiona Palomo și-a dezvăluit talentul. Cum îi menține vie amintirea tatălui său, regretatul Eduardo Palomo

Fiica regretatului actor și-a început cariera în 2013, atunci când a participat în cadrul proiectului Gossip Girl Acapulco. În 2020 s-a alăturat distribuției seriei Control Z și doi ani mai târziu a jucat în primul său film alături de Mauricio Ochmann, Que despadre. Printre producțiile în care mai poate fi urmărită se numără Nada que ver și Camino a belen. Fiona, care a moștenit frumusețea mamei și câteva trăsături fizice ale tatălui, este sora mai mare a lui Lucca Palomo. În 2022, acesta a devăluit că își dorește să devină muzician.

Fiona Palomo joacă alături de Milo Manheim în musicalul “Călătorie la Bethlehem”. Aceasta a vorbit despre călătoria profesională pe care a realizat-o în tot acest timp și cum își alege proiectele atunci când este momentul.

Interviu cu Fiona Palomo

Indiferent despre ce proiect vorbind, fiica regretatului Eduardo Palomo reușește să creeze personaje inedite și magice.

“Pentru mine, cred că primul punct de interes este să câștig audițiile, chiar dacă nu am foarte multe informații la început. Sunt atrasă de orice fel de proiect care îmi comunică ceva anume, indiferent că vorbim despre valori sau alte lucruri pe care le consider esențiale omenirii. În ceea ce privește proiectul ăsta, am crezut că sunt într-un vis de când eram mică.”, a spus actrița.

Citește și: Imagini surprinzătoare cu Fiona Palomo, fiica lui Eduardo Palomo. Cât de mult seamănă tânăra actriță cu celebrul ei tată

Spune că a crescut într-o familie de muzicieni, însă nu și-a exersat niciodată talentul într-o asemenea formă. Îi place să cânte la pian și a declarat că personajul Fecioara Maria i-a oferit curaj pentru a merge mai departe pe acest drum. Născută pe 12 octombrie 198 în Mexic, a avut până acum apariții în producții inedite. Are peste 600 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

Moartea tatălui său Eduardo Palomo i-a luat pe toți prin surprindere, asta pentru că era unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. A trăit în SUA alături de părinții săi, însă a fost nevoită să se mute în Mexic după ce starul a încetat din viață.

În articolul

Fiica regretatului Eduardo Palomo este actriță și pictoriță. A postat mai multe opere de artă în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x