Fiona Palomo și-a dezvăluit talentul. Cum îi menține vie amintirea tatălui său, regretatul Eduardo Palomo

Publicat pe 10.10.2022 la 15:05 Actualizat pe 10.10.2022 la 15:31

Fiona Palomo și-a dezvăluit talentul. Cum îi menține vie amintirea tatălui său, regretatul Eduardo Palomo. Acesta a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele.

Fiona Palomo poartă o bluză albă și un sacou de aceeași culoare și zâmbește

Fiona Palomo pe covorul roșu. 22 apr. 2022

Profimedia Images

Fiona Palomo, fiica regretatului Eduardo Palomo, s-a născut pe 12 octombrie 1998. Și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Los Angeles, California, alături de mama sa Carina Ricco și fratele său mai mare, Luca. De-a lungul timpului a demonstrat că talentul moștenit de la părinții săi nu este unul de neglijat și pe rețelele sociale postează întotdeauna fotografii care să demonstreze acest lucru.

Fiona Palomo, fiica regretatului Eduardo Palomo, și-a dezvăluit talentul. Nu este vorba despre actorie

Fiica regretatului Eduardo Palomo și-a făcut debutul în lumea cinematografiei cu un rol în pelicula mexicană “Que despadre”, acolo unde protagonist a fost Mauricio Ochmann. Tânăra a demonstrat întotdeauna că talentul moștenit de la părinții săi nu a venit deloc singur. Este actriță, cântăreață și pictoriță, iar cea mai recentă postare pe internet o demonstrează cu prisosință.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiona Palomo a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare pictându-l pe tatăl său, regretatul Eduardo Palomo. Acesta s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2003 în Los Angeles, California și a lăsat în urmă doi copii, dar și o soție îndurerată. Cei trei reușesc întotdeauna să-i țină vie amintirea cu ajutorul imaginilor postate pe rețelele sociale. Fiona Palomo are peste 500 de mii de fani pe interne, iar cele peste 100 de fotografii și filmulețe lasă la vederea și frumusețea-i caracteristică.

Citește și: Cum arată Lorna Cepeda la 23 de ani de la premiera telenovelei “Betty cea urâtă”. Actrița trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții

După tragedia prin care a trecut Carina Ricco, aceasta a decis să se mute cu cei doi copii în Mexic, loc în care a dorit să-i țină departe de lumina reflectoarelor și de mediul mult prea ostil din care a făcut parte și regretatul Eduardo Palomo. O bună perioadă de timp s-a aflat în atenția jurnaliștilor, dar și a celor care au creat o adevărată poveste în urma trecerii în neființă a marelui actor.

Cel mai recent proiect al îndrăgitei actrițe Fiona Palomo

“Outer Banks” este cel mai recent proiect din care face parte și Fiona Palomo, fiica regretatului Eduardo Palomo. Este vorba despre un serial dramatic ce a avut prima apariție pe 15 aprilie 2020. Tânăra actriță urmează să pășească pe platourile de filmare pentru cel de-al treilea sezon.

Fiona Palomo va juca rolul Sofiei, o tânără ce își dorește să facă parte dintr-un club renumite de tineri pasionați de muzica country. Aceasta urmează să aibă o relație de iubire cu Rafe ( Drew Starkey). Fiona Palomo nu este la primul proiect de succes, printre cele mai importante fiind “Torn from her arms”, “Control Z”, “Gossip girl: Acapulco”, dar și “Marvin’s Room”. Este o actriță versatilă, ce reușește să intre în pielea oricărui personaj, iar cele mai multe dintre proiectele sale au fost menite să-și aibă locul și pe rețelele sociale, acolo unde comunică de cele mai multe ori cu fanii săi.

Citește și: Thalía și-a sărbătorit fiica cu un mesaj emoționant. Sabrina Sakaë a împlinit 15 ani

Printre pasiunile sale se numără și fotografia, dar și muzica, iar fratele său, Luca Palomo, este de asemenea cântăreț. Deși Eduardo Palomo s-a stins din viață mult prea curând, cei trei membri ai familiei au întotdeauna grijă ca numele său să fie întotdeauna dus mai departe, în ciuda trecerii timpului.

În articolul

Fiona Palomo și-a dezvăluit talentul. Cum îi menține vie amintirea tatălui său, regretatul Eduardo Palomo

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x