Fiona Palomo, fiica regretatului Eduardo Palomo, este o actriță de succes. Joacă în seriale celebre

Publicat pe 17.10.2024 la 12:44 Actualizat pe 17.10.2024 la 13:25

Fiona Palomo și-ar fi făcut tatăl mândru grație proiectelor profesionale în care s-a implicat de-a lungul timpului. Este fiica regretatului Eduardo Palomo.

actori pe platourile de filmare

Fiona Palomo, fiica regretatului Eduardo Palomo, este o actriță de succes

Getty Images

Actrița care joacă în producții precum Qué despadre și El roomie, va face parte din nou sezon al seriei Outer Banks, serie care aduce în fața telespectatorilor un grup de tineri care se află în căutarea unei comori. Premiera a avut loc în 2020 și a fost un succes răsunător. Din distribuție fac parte actori precum Madelyn Cline, Rudy Pankow și Chase Stokes.

Fiona Palomo, fiica regretatului Eduardo Palomo, este o actriță de succes

În serial, va împărți platourile de filmare împreună cu actori precum Chasen Stokes (Stranger things), Madelyn Cline (Identidad borrada), Madison Bailey (Constantine) și Rudy Pankow (Uncharted).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mă țin restrânsă, nu pot să spun mai multe decât că personajul meu va juca în sezonul următor și este de naționalitate mexicană. Personajul meu are un caracter puternic, dar de asemenea are o inimă sensibilă.”, a declarat actrița. Aceasta are peste 700 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pe platourile de filmare, acolo unde vedeta demonstrează încă o dată că are talentul părinților săi. Tânăra în vârstă de 26 de ani și-a sărbătorit succesul, asta după ce o perioadă și-a așteptat acest rol.

Citește și: Fiica regretatului Eduardo Palomo este actriță și pictoriță. A postat mai multe opere de artă în mediul online

“Am fost puțin îngrijorată înainte de a începe filmările, dar apoi mi-am revenit. Sper că nu vor mai fi probleme.”, a declarat Fiona Palomo, fiica regretatului Eduardo Palomo. Chipul tinerei circulă foarte des în lumea spectacolului, iar fanii s-au obișnuit deja cu această. A filmat pentru producții din SUA, dar și din Mexic, fiind o adevărată combinație între cele două lumi.

Recent, a finalizat filmările pentru Jardines del Bosque, acolo unde se vorbește despre interesul amoros al unui grup de adolescenți. Istoria se află în anii ’90 și navighează prin situații misterioase, polemici și denunț social.

Ce spune Drew Starkey din Outer Banks despre colega Fiona Palomo

Actorul nu are de spus decât cuvinte frumoase la adresa fiicei regretatului Eduardo Palomo. Drew Starkey și Fiona Palomo interpretează rolurile unor îndrăgostiți pe platourile de filmare în serialul iubit de fanii din întreaga lume.

Cu toate acestea, Drew Starkey a menționat că filmările au fost “foarte ciudate” odată cu plecarea lui Charles Esten la finalul sezonului 3. Starkey interpretează rolul lui Rafe Cameron care ar face orice pentru a-i atrage atenția tatălui său, inclusiv va ucide pentru acest lucru.

Citește și: Fiona Palomo, fiica regretatului Eduardo Palomo, își continuă traiectoria profesională ca și actriță. Ce producții are la activ tânăra vedetă

“Cred că Fiona este minunată și este foarte darnică și foarte drăguță și este o actriță fantastică.”, a declarat Drew Starkey despre colega sa de platou, arată decider.com. De asemenea, a punctat că “sezonul acesta a fost puțin ciudat pentru mine pentru că am pierdut scenele cu Charles Esten. S-a simțit puțin diferit, dar Fiona a venit și am simțit asta imediat, am luat totul de unde am lăsat și s-a simțit foarte confortabil.”, a mai spus actorul. De asemenea, nu a uitat să vorbească despre rolul său din Outer Banks, Rafe.

“Cred că fiecare rol este provocatory. Aveți aceleași întrebări indiferent de serial sau rol.”, a spus acesta.

În articolul

Fiona Palomo, fiica regretatului Eduardo Palomo, este o actriță de succes. Joacă în seriale celebre

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2024. Taurii au probleme din cauza stresului. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
a1.ro
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
HelloTaste.ro
Ștrudel cu dovleac și nuci. Desert de toamnă simplu și delicios
Catine
Plăcintă cu mere și foi subțiri de casă. Desert cu tradiție în bucătăria românească
useit.ro
Când va fi „pensionat” Windows 10. După această dată, utilizatorii trebuie să plătească în plus pentru a folosi sistemul de operare Microsoft
as.ro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu „bijuteria” de 600.000 de euro
MediCOOL
Cum poți elimina excesul de apă prin masaj cu bambus. Ce efecte poate avea această tehnică asupra organismului
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
DeParinti
Ce trebuie să știi despre anemia din al treilea trimestru de sarcină
MediCOOL
Sciatica: simptome, cauze, metode de tratament și complicații
HelloTaste
Conopidă murată. Rețetă simplă și ușoară
x