Fiul lui William Levy publică mai multe fotografii cu partenera sa. Tânărul Christopher este îndrăgostit

Publicat pe 17.01.2024 la 14:10 Actualizat pe 17.01.2024 la 15:06

Christopher Levy surprinde cu noi fotografii publicate în mediul online. Fiul lui William Levy este îndrăgostit și se află într-o relație.

actor poartă o cămașă albă și sacou gri

Fiul lui William Levy publică mai multe fotografii cu partenera sa

Getty Images

William Levy și Elizabeth Gutiérrez formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din telenovele. Cu toate că de-a lungul timpului au avut o relație tumultoasă, au reușit în cele din urmă să-și găsească încă o dată drumul unul către celălalt. Astăzi, Christopher Levy, fiul celor doi faimoși apare mai îndrăgostit ca niciodată.

Fiul lui William Levy publică mai multe fotografii cu partenera sa

Cu mai multe fotografii romantice publicate pe contul personal de socializare, așa a apărut Christopher Levy în mediul online. La 17 ani se arată mai îndrăgostit ca niciodată și se gândește deja la o iubire pentru totdeauna. Chiar dacă a trecut printr-un moment extrem de dificil atunci când a suferit un accident, în acest moment este din nou pe terenul de baseball, sportul său preferat. A fost sprijinit necondiționat de către părinți și în prezent se simt invincibil datorită relației pe care o trăiește alături de partenera sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt alături de parteneră. De ceva vreme, tânărul se arată foarte îndrăgostit pe paginile de socializare. Tânăra care i-a furat inima se numește Ivy și se arată la fel de bucuroasă să fie alături de tânărul sportiv. Prima oară când au fost văzuți împreună a fost în luna octombrie și de atunci au împărțit totul împreună.

Citește și: Fiul cel mare al lui William Levy și al lui Elizabeth Gutiérrez a postat prima fotografie cu partenera sa. Cum arată tânăra

De cealaltă parte, părinții lui Christopher Levy au rămas în continuare protagoniștii unei povești ca în telenovele. De-a lungul timpului s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori încât nimeni nu mai știe care este starea lor actuală. William Levy a mărturisit într-o postare recentă faptul că este singur, însă imaginile publicate de Elizabeth Gutierrez au exemplificat altceva.

William Levy și postarea misterioasă legată de relația cu Elizabeth Gutiérrez

Într-una dintre postările sale, William Levy a decis că este momentul să vorbească despre viața sa personală, cu toate că în cele mai multe dintre momente este discret. Este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele, însă de-a lungul timpului viața sa privată a fost mult mai intens discutată decât viața profesională. În urma unei dintre despărțirile de Elizabeth Gutierrez, a decis să publice un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Citește și: Samadhi Zendejas rupe tăcerea în legătură cu relația pe care o are cu William Levy: „Ochișorii mei frumoși”

“Vreau să vă spun că după ce ne-am gândit am decis să încheiem această relație. Vom continua să fim familia frumoasă pe care am format-o și să fim cei mai buni părinți pentru copiii noștri.”, a spus vedeta. Postările confuze au continuat pe pagina personală de instagram, actorul spunând că “sunt pregătit pentru un nou capitol în viața mea”. Cei doi au început să aibă o relație în 2003 și încetul cu încetul totul a devenit mult mai serios. În 2008, după speculațiile unei relații cu Maite Perroni, actorul s-a despărțit de Elizabeth Gutierrez. Trei ani mai târzu, vedeta a mărturisit că relația lor s-a terminat după ce s-a zvonit că William Levy ar fi avut o relație cu Barbara Mori. Dragostea lor a fost mult mai puternică și au reușit să rămână împreună.

În articolul

Fiul lui William Levy publică mai multe fotografii cu partenera sa. Tânărul Christopher este îndrăgostit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x