Francesca Chillemi vorbește despre Can Yaman într-un interviu recent. “A fost vrăjit de Viola, nu de mine”

Publicat pe 17.05.2024 la 13:53 Actualizat pe 17.05.2024 la 14:35

Francesca Chillemi vorbește despre colegul său de platou din cadrul seriei Viola come il mare într-un interviu recent. Ce a spus actrița despre Can Yaman.

actori pe covorul roșu

Francesca Chillemi și Can Yaman pe covorul roșu

Getty Images

Dacă până acum s-a vorbit despre succesul lui Can Yaman de-a lungul vieții sale de actor, a venit momentul să o aducem în discuție și pe partenera sa Francesca Chillemi. Cei doi joacă împreună în Viola come il mare care a avut recent și premiera celui de-al doilea sezon.

Francesca Chillemi vorbește despre Can Yaman într-un interviu recent

S-a născut pe 25 iulie 1985 în Italia și este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara sa natală. De asemenea, a debutat ca și model pentru diferite case internaționale. A avut o relație cu omul de afaceri Stefano Rosso cu care are și o fiică. Este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, iar în mediul online publică foarte rar fotografii cu cea mică. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 900 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente sunt din producția Viola come il mare, acolo unde joacă alături de Can Yaman rolul principal. S-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu. La fiecare apariție pe care o au împreună, cei doi reușesc să demonstreze faptul că au o conexiune perfectă ce îi ajută și pe micile ecrane.

Framcesca joacă rolul Viola și Can Yaman joacă rolul lui Francesco. Cei doi sunt pregătiți să se îndrăgostească, nu înainte de a afla totul despre tații pe care i-au pierdut în trecut. În viața reală, Francesca Chillemi mărturisește că trăiește pentru dragoste.

Citește și: După serialul Vis de iubire, Can Yaman și-a transformat cu totul personalitatea. Astăzi este de nerecunoscut

“Sunt o persoană care trăiește înconjurată de iubire. Pentru fiica mea, pentru oamenii din jurul meu, pentru familia mea. Dacă vreți să numiți asta romanță, este fundamentul vieții mele. Mă face să mă simt bine, mă satisface să pot să mă îmbunătățesc în fiecare zi. Iubirea necondiționată o am pentru fiica mea și m-a făcut să cresc foarte mult.”, a spus vedeta, arată vanityfair.it.

În cele mai multe dintre interviuri, Can Yaman a mărturisit că și-ar dori o familie cu o persoană similară cu Francesca Chillemi. Actrița a simțit nevoia de a vorbi pe marginea acestui subiect.

“Nu sunt eu cea care l-a vrăjit, ci Viola. Partea sa empatică l-a câștigat, asta pentru că ea aduce tot cei mai bun în oameni.”, a spus vedeta. La scurtă vreme, Can Yaman a venit cu o nouă declarație, spunând că nu a fost vrăjit de niciuna dintre ele, ci totul s-a întâmplat în sens opus.

Can Yaman publică ipostaza unui sărut alături de Francesca Chillemi cu un citat emoționant

Dacă proiectul Viola come il mare a avut un real succes, producătorii au decis să aducă în fața fanilor și cel de-al doilea sezon. Astfel, Can Yaman a început să publice pe contul personal de socializare mai multe filmulețe, scurte momente din partea a doua a seriei. Recent, acesta a lăsat mărturie un sărut alături de Francesca Chillemi alături de un citat extrem de emoționant.

Citește și: Povestea inelului pe care Can Yaman îl poartă pe degetul mijlociu. Care este semnificația acestuia

“Le doresc tuturor care visează împreună un astfel de sărut.”, a scris actorul turc. Acesta urmează să joace noul Sandokan, o poveste care își dorește să rămână încă o dată în atenția fanilor.

În articolul

Francesca Chillemi vorbește despre Can Yaman într-un interviu recent. “A fost vrăjit de Viola, nu de mine”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 iulie 2024. Berbecii au lucruri de îmbunătățit. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Souvlaki de pui. Rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Ce impact are educația permisivă asupra dezvoltării copilului
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x