Gabriel Soto a sunat-o plângând pe Irina Baeva după ce a anunțat despărțirea. Se pare că actorul regretă decizia

Publicat pe 29.07.2024 la 12:03 Actualizat pe 29.07.2024 la 12:58

Jurnalistul Lucho Borrego a oferit fanilor detalii despre presupusul șoc în care se află Gabriel Soto la momentul actual. Se pare că actorul regretă decizia de a se fi despărțit de Irina Baeva.

actori stau unul lângă celălalt

Gabriel Soto a sunat-o plângând pe Irina Baeva după ce a anunțat despărțirea

Instagram

Ruptura dintre Gabriel Soto și Irina Baeva continuă să facă ravagii în mediul online. Jurnalistul Lucho Borrego a detaliat că actorul ar fi în stare de șoc după ce a emis un comunicat în care vorbea despre despărțirea de protagonista piesei Aventurera.

Gabriel Soto a sunat-o plângând pe Irina Baeva după ce a anunțat despărțirea

Potrivit unor zvonuri destul de serioase, actorul ar fi regretat gestul pe care l-a făcut atunci când a anunțat despărțirea de Irina Baeva. Se pare chiar că aceasta ar fi fost sunată de Gabriel Soto care plângea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vreau să vă povestesc ceva ce am aflat în ultimele ore. Mi-au povestit sursele mele cele mai apropiate că Gabriel Soto, odată ce a emis comunicatul în mediul online, în acel moment a avut un șoc și a regretat. Mi-au spus că a regretat că l-a trimis și că inclusiv a sunat-o plângând pentru această situație.”, a spus jurnalistul, arată univision.com.

Lucho Borrego a făcut referire la faptul că Irina Baeva nu s-ar înțelege bine cu fiicele lui Gabriel Soto. Se pare că această informație a fost eronată încă de la bun început, asta pentru că actrița are o relație bună cu tinerele.

Citește și: Irina Baeva și Gabriel Soto au anunțat oficial că s-au despărțit. Ce mesaj a distribuit actorul de telenovele

În ceea ce o privește pe Irina Baeva, aceasta își continuă munca în cadrul piesei de teatru Aventurera. Are până în prezent peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

„În ceea ce privește violența sau comportamentele nepotrivite din partea Irinei către fiicele lui Geraldine, mi-au spus că în timpul în care Geraldine a fost implicată într-un proiect și nu a fost cu ele, fetele au locuit în acele luni cu Gabriel și Irina și s-au înțeles super bine.”, a povestit jurnalistul. Acesta a punctat de asemenea că cei doi nu au mai vorbit despre tema despărțirii în fața fanilor.

“Eu știu că cei doi au atras atenția și că nimeni în afară de cei doi nu pot să vorbească despre această problemă.”, a completat.

Cum a fost despărțirea înconjurată de polemici dintre Gabriel Soto și Irina Baeva

Gabriel Soto a confirmat despărțirea de Irina Baeva în noaptea de 16 iulie. Potrivit unui comunicat transmis pe pagina de instagram, actorul a dezvăluit că ruptura se datorează mai multor luni de reflexie și de comun acord.

La o săptămână de la incident, Irina Baeva a vorbit în fața reporterilor și a declarat că mesajul publicat de fostul său partener a luat-o prin surprindere.

Citește și: Cum a finalizat Gabriel Soto relația cu Irina Baeva. Actrița de origine rusă a dezvăluit tot

“Comunicatul a fost publicat fără consimțământul meu. Eu nu l-am redactat, nu știu de ce numele meu este acolo. Da, am primit această veste.”, a declarat vedeta. În ceea ce-l privește pe Gabriel Soto, acesta continuă să fie absent din mediul online. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 5 mii de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea sunt alături de fiicele sale, cele mai importante persoane din viața sa. Nu a mai oferit nicio declarație în legătură cu Irina Baeva.

În articolul

Gabriel Soto a sunat-o plângând pe Irina Baeva după ce a anunțat despărțirea. Se pare că actorul regretă decizia

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x