Gabriel Soto reapare în fața fața camerelor după despărțirea de Irina Baeva. Actorul vorbește despre “cea mai pură iubire”

Publicat pe 12.09.2024 la 12:48 Actualizat pe 12.09.2024 la 13:30

Celebrul actor de telenovele s-a lăsat văzut în noua etapă din viața sa, cea de burlac. S-a despărțit de Irina Baeva, actrița de origine rusă.

actori pe platourile de filmare

Gabriel Soto reapare în fața fața camerelor după despărțirea de Irina Baeva

Getty Images

S-au împlinit deja două luni de gând Gabriel Soto și Irina Baeva nu mai formează un cuplu. Cei doi urmau să se căsătorească, însă diverse situații le-au dat de fiecare dată planurile peste cap. După ce s-a aflat despre separare, actrița de origine rusă a explicat faptul că a existat totuși o uniune între ei, deși aceasta nu a fost mediatizată.

Gabriel Soto reapare în fața fața camerelor după despărțirea de Irina Baeva

În prezent, actorul își trăiește viața de burlac și se bucură de cele mai frumoase momente alături de fiicele sale. În cadrul paginii personale de instagram, Gabriel Soto a apărut alături de “cea mai pură iubire”, fiind chiar fiica cea mică, Alexa Miranda.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cea mai pură și sinceră iubire care există.”, a scris acesta în dreptul descrierii, postarea fiind publicată pe data de 10 septembrie, arată univision.com. Gabriel Soto se bucură de compania fiicei sale, mai ales că a menționat că-și va dedica timpul recuperării și vieții alături de familia sa. După ruptura din data de 17 iulie, acesta s-a refugiat alături de cei dragi, mai ales împreună cu cele două fiice.

Citește și: Statusul vieții personale a lui Gabriel Soto după despărțirea de Irina Baeva. Află dacă își dorește o nouă relație

“Am profitat de acest timp pentru a fi cu fiicele mele și pentru a mă recupera. Trec printr-o durere foarte complicată.”, a mărturisit actorul. Nu doar o dată, Gabriel Soto a fost nevoit să înfrunte comentariile negative la adresa sa. Multe au fost legate de separarea de mama copiilor săi, Geraldine Bazán.

“Comentariile pe care unii oameni le lasă în mediul online sunt un risc. Tema rețelelor sociale este o armă cu două tăișuri. Doar cei implicați știu ce se întâmplă cu adevărat, însă oamenii emit prejudecăți, comentarii, speculează și asta e foarte delicat.”, a declarat acesta. Spune că uneori nu este ușor să aibă o carieră în văzul tuturor pentru că mulți se implică prea mult în viața sa personală.

Geraldine Bazán vorbește despre relația cu Gabriel Soto

La șase ani de când cei doi s-au despărțit, vedeta vorbește din nou despre relația cu tatăl copiilor săi. În prezent, Gabriel Soto este din nou burlac. S-a despărțit de Irina Baeva în luna iulie.

Citește și: Irina Baeva nu are nevoie de Gabriel Soto din punct de vedere financiar. S-a declarat independentă în acest sens

“Adevărul e că nu o să vă spun, știți deja. Nu o să intru în aceste teme, e ceva despre viața personală. Asta nu are nimic de-a face cu mine, lăsați. Eu nu am nicio legătură, sunt foarte ocupată, printre altele. Cred că asta este din preistorie deja.”, a spus actrița, arată hola.com. Își dorește să nu mai vorbească despre relația cu Gabriel Soto care a rămas în trecut.

Aceasta are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 4 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt dintr-un proiect profesional recent. A menționat că prioritatea pentru amândoi sunt cele două fete pe care le au în comun.

“Prioritatea va fi mereu binele copiilor. Se pare că nu se lasă ceea ce se întâmplă în jur.”, a transmis vedeta din Mexic. Aceasta își continuă proiectele profesionale și pe creșterea celor două fiice.

În articolul

Gabriel Soto reapare în fața fața camerelor după despărțirea de Irina Baeva. Actorul vorbește despre “cea mai pură iubire”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 septembrie 2024. Taurii au nevoie de o reevaluare a sentimentelor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
La 69 de ani, tanti Luţa şi-a salvat 20 de vecini din calea viiturilor. "I-am tras, că nu am avut încotro"
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Ghebe cu usturoi la tigaie. Una dintre cele mai gustoase rețete cu ciuperci
Catine
Compot de struguri. Cea mai simplă metodă de a conserva aroma strugurilor
useit.ro
Apple crește prețul pentru înlocuirea bateriei iPhone 16. Cât va costa
as.ro
Ion Ţiriac i-a anunţat „divorţul”, iar Ilie Năstase a lansat acuzaţii incredibile: „Aş face plângere la poliţie!”
MediCOOL
COVID în septembrie 2024. Principalele simptome, numărul de cazuri, reguli pentru persoanele testate pozitiv. Cât de periculoasă mai este boala
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
DeParinti
Ce cauzează un nas înfundat la copiii mici? Când este momentul să apelezi la un specialist
MediCOOL
Cauze ale stărilor de oboseală toamna. Cum le poți combate pentru o stare bună în zilele mohorâte
HelloTaste
Pastă de zahăr. Cum faci un decor fin și elegant pentru deserturi
x