Gabriel Soto și Irina Baeva amână ziua nunții. Ce a declarat actorul despre cel mai important eveniment din viața sa

Publicat pe 01.08.2022 la 16:26 Actualizat pe 01.08.2022 la 17:00

Gabriel Soto și Irina Baeva amână ziua nunții și actorul vorbește deschis despre motivul deciziei. Care este adevărul.

Gabriel Soto și Irina Baeva se află pe covorul roșu și primesc către cameră în timp ce actrița își ține logodnicul de gât

Gabriel Soto și Irina Baeva

Profimedia Images

Gabriel Soto și Irina Baeva au făcut parte din grupurile de îndrăgostiți celebri ce urmau să se căsătorească în 2022. Cu toate acestea, actorul a vorbit recent despre amânarea celei mai importante zile din viața sa și care este motivul pentru care nunta va alea loc în 2023.

Gabriel Soto și Irina Baeva amână ziua nunții

Gabriel Soto și Irina Baeva s-au logodit pe data de 25 octombrie 2020, chiar în ziua celebrării cele de-a 28-a zi de naștere a vedetei. Cei doi au continuat să-și arate dragostea pretutindeni și au așteptat cu nerăbdare momentul în care vor păși spre altar. Fanii din mediul online s-au arătat la fel de entuziasmați și dornici să afle când va avea loc marele eveniment. Din păcate, pandemia de COVID-19 le-a provocat celor doi foarte multe neplăceri, printre care și amânarea nunții.

Dacă la început, data de 14 mai 2022 figura ca ziua în care cei doi își vor spune jurămintele, iată că nu a fost să fie. Aceștia au amânat evenimentul mult așteptat. Ulterior, actrița din “Me declare culpable” a mărturisit că așteaptă sfârșitul verii pentru a-și îndeplini visul de a îmbrăca rochia de mireasă. Din păcate, locația pe care cei doi au ales-o pentru nuntă a fost de asemenea ștearsă de pe listă. Motivul este unul simplu: Acapulco s-a arătat ploios și cu fenomene meteo inexplicabile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La doar câteva luni de la declarația frumoasei actrițe, Gabriel Soto a venit să completeze faptul că nunta nu va avea loc anul acesta. Conflictul dintre Rusia și Ucraina le-a dat planurile peste cap și a fost o influență decisivă asupra planurilor de viitor. De asemenea și Irina Baeva a vorbit despre conflictul care le-a pus nunta pe pauză pentru o perioadă mai lungă de timp. Se pare că familia vedetei și-ar pune viața în pericol dacă ar călători din Rusia către Mexic.

Citește și: Angelique Boyer vorbește despre relația pe care o are cu Santiago, fiul lui Sebastian Rulli. Cum “joacă” rolul de mamă vitregă

“Ea a vorbit cu tatăl ei și i-a spus că un an de acum înainte nu vor avea cum să iasă din țară.”, a declarat Gabriel Soto, conform Univision.com.

Gabriel Soto și Irina Baeva formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri

De altfel, Gabriel Soto a declarat că familia logodnicei sale ar putea ieși din Rusia, însă conflictul încă ar putea să le pună viața în pericol.

“Dacă nu vor veni cei din familia ei, de ce să mai facem nunta.”, a spus. Un alt motiv pentru care îndrăgostiții și-au amânat momentul mult așteptat a fost proiectul la care actorul a lucrat luni de zile, telenovela “Los caminos del amor”.

Citește și: Mauricio Islas era adorat de milioane de fani acum 22 de ani. Cum arată în prezent actorul din Amor Gitano

“Mi s-a prezentat proiectul și l-am acceptat. Terminăm în iarnă și atunci vom relua planurile de nuntă.”, a explicat Gabriel Soto, conform aceleiași publicații. Gabriel Soto este unul dintre cei mai urmăriți actori de telenovele în mediul online. Cu peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acesta reușește de fiecare dată să-și surprindă fanii cu momente inedite, atât de pe platourile de filmare, cât și din viața reală. De asemenea, este tatăl a două fetițe, rezultatul căsniciei cu Geraldine Bazán.

În articolul

Gabriel Soto și Irina Baeva amână ziua nunții. Ce a declarat actorul despre cel mai important eveniment din viața sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x