Gabriel Soto și Irina Baeva au dormit în camere separate. Află care este motivul și dacă cei doi s-au despărțit

Publicat pe 03.07.2024 la 14:07 Actualizat pe 03.07.2024 la 14:41

Actorul a povestit recent care a fost motivul pentru care nu a dormit în același apartament cu logodnica sa. Despre Gabriel Soto se spune că ar forma un cuplu cu Cecilia Galliano.

actori stau îmbrățișați

Gabriel Soto și Irina Baeva au dormit în camere separate

Instagram

Gabriel Soto a dezvăluit motivul pentru care Irina Baeva a rămas să doarmă într-o cameră de hotel. În cadrul speculațiilor legate de romanța actorului cu Cecilia Galliano, aceștia încă formează un cuplu.

Gabriel Soto și Irina Baeva au dormit în camere separate

Pe data de 29 iunie a fost distribuit un videoclip în care apare actrița care ajunge în Mexic, acolo unde ține să petreacă noaptea. Acesta a apărut la doar câteva zile de când s-a zvonit că cei doi nu ar mai forma un cuplu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Gurile rele spun că cei doi ar fi despărțiți de câteva săptămâni bune.”, indică publicațiile locale, arată univision.com. De altfel, Irina Baeva ar fi descoperit în telefonul partenerului său mesaje indecente trimite actriței Cecilia Galliano. Reporterii au menționat faptul că situația a făcut pe actrița de origine rusă să-și părăsească locuința pe care o avea cu viitorul său soț.

Până în prezent, Irina Baeva a demonstrat că este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Mexic. Originară din Rusia, aceasta a ținut să-și înceapă astfel o carieră. În prezent are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

Citește și: Irina Baeva a triumfat ca actriță în Mexic datorită unui fost partener. Aceasta este istoria de iubire

Cele mai recente dintre acestea o arată pe vedetă în țara natală, acolo unde s-a bucurat de momente speciale împreună cu cei dragi. După ce zvonurile legate de separare au început să crească în mediul online, a fost chiar Gabriel Soto care a ținut să explice motivul pentru care partenera sa nu a rămas cu el în același apartament.

“A rămas aici în hotel pentru că e mai aproape de teatru și a avut niște probe de costume.”, a mărturisit Gabriel Soto. În prezent, vedeta din Rusia joacă în Aventurera, o piesă care a mai fost pusă în scenă și înainte. Actorul nu a uitat să puncteze care a fost motivul pentru care nu a participat la premiera piesei.

“Adevărul e că nu am putut. Noi avem piesa în weekend, ia are piesa joi, vineri, sâmbătă, dar eu am avut mult de muncă. O să merg curând.”, a spus.

Irina Baeva a aprobat zvonurile legate de Gabriel Soto și Cecilia Galliano

În varii ocazii, actorul a menționat că zvonurile legate de o posibilă relație au fost lansate chiar de către producătorul Gerardo Quiroz. A punctat de asemenea faptul că s-a dorit promovarea operei El precios de la fama a cărei istorie vorbește despre ceea ce pățesc două celebrități. Acum Gabriel Soto spune că Irina Baeva știa într-adevăr despre această idee și a fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Gabriel Soto a fost surprins în casa actriței Cecilia Galliano. Cei doi joacă împreună într-o piesă de teatru

“Din luna aprilie am vorbit despre asta”, “Știam că o să înceapă să vorbească și să se speculeze multe lucruri.”, au fost cuvintele actorului. Gabriel Soto are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 5 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea au legătură cu opera de teatru în care este prezent la momentul actual.

În articolul

Gabriel Soto și Irina Baeva au dormit în camere separate. Află care este motivul și dacă cei doi s-au despărțit

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x